Поздрав до ПОЕНТА за нашето искрено пријателство во кој се надевам ке трае со години во таа чест сакам да наздравиме
.. до Fatamorgana123. Фала што ме вброја во таа група на девојки.. ми значи. Да знаеш, те очекуваме во темата. Не мора за предизвикот, туку напиши по некое хаику од време на време, баш би сакала да прочитам. Повели мала доза инспирација и магија. Имај убава вечер.
СП Cvetetto -"МОЖИ ПАСВОРДОТ"?-"Секако,сега само малце " СП доMaria.Vampire,QweenSM,AquaBlue! се надевам имавте прекрасен ден СП Papillon.Papi благодарам,преубаво сии поминав на забавата..Имај добра и убава ноќ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=fniOiX09mBQ СП до CutieWithABeauty А бе ко ти реков дека е таму,да ме слушаш ти мене...
Eден голем поздрав до мојата нова пријателка Lana-del.rey И секако до: Papillon-papi, EMoonlight Lella и Jenniffer Ве сакам девојки!
eliesaab ти благодарам на прекрасните зборови. Поздрав и од мене poenta поздрав и до тебе и еве по едно пиво после пицата. Ве гушкам.
Поздрав назад sumer-lover Нов поздрав до Сите бидејќи не сакам некој да биде поздравен,а некој не Пријатен ден форумџии Спојлер Денес ве частам со овој прекрасен десерт и прекрасни лалиња за девојките
Малку подолга листа овој пат, одамна не сум ве поздравила. Barbie20 lana.del-rey EMoonlight makedonkamak Golden kikkki vitomir Someonespecial poenta Dream-Girl QweenSM AquaBlue Marossa Ketrin.Moon Kaley sadgirl21 Viktorijaaa5 ariela09 Madam-A