СП до сите феминки кои останаа во овие доцни часови да дежураат трета смена на фемина Почастете се малку вредеше
До сите,до сите кои ми недостигаат и им недостигам, до сите кои сонуваат,до сите кои се загубени помеѓу реалноста и сонот,до сите мечтатели...
Специјален поздрав до: Barbie20 Kaylie SEKERLEMA vitomir LittleFairy hermosa Someonespecial Ketrin.Moon Gordana10 QueenElena Marjan007 AnaKarenina LittlePinky vinozito1
До женскава над мене што никогаш не ме изоставува во поздравите И до новoто пријателче summer-lover Почастете се
Еден најголем поздрав до моите нови пријателки Anouk и Someonespecial Mногу ми станавте мили и драги...обожавам да ве читкам
СП до vinozito1 Сестро, така е. Фала за пивце Е, не ми чуе, нека тепа вилиците ако нема друга работа . Јас си одам по мојата За убав ден
Специјален поздрав до сите девојки.....ве почастувам со една вакава релаксација и уживање Убав ден на сите.......
Кога знаеш дека навистина ти е потребно кафе? Кога почнува да ти мириса на кафе иако не си ставил. Одам ја да ја средам таа работа, а во меѓувреме, ве поздравувам сите кои ми правите друштво, барем пред “екраните“.
Одамна не сум ве поздравила Someonespecial, Papillon.Papi, Lella, Dream-Girl, summer-lover, Dog-lover, Kaylie, Ketrin.Moon, AquaBlue, LittlePinky, Cvetetto, tea4e, sweet-star, Avenged, Golden. Имајте убав ден девојки
СП до lana.del-rey. Една од нај реалните личности на форумот, една и единствена која може да ме утеши, да ме насмее. Една со која можам да се забавувам како луда и да пукнеме од оговарање. Една која е секогаш тука за мене да ме подржи. Мојата најдобра виртуелна пријателка. Мила, убава, фина, луда.. така би ја опишала! Те сакам знаеш! И ајде дојди на торта и на еден кафе муабет со цигарче..
Jenniffer - Ти благодарам срцка за убавата порака. Се надевам дека еден ден ќе те запознаам и дека ќе останеме пријателки за навек. И се надевам дека еден ден навистина ќе го испиеме ова кафе со цигарче. Многу си ми мила и многу си ми душа од девојче,многу те почитувам и многу ми е мило што те запознав. И јас тебе многу те сакам!