Поздрав за сите оние кои намерно или ненамерно си негуваат холестеролче, меѓу другото и со прејадување за ручек
До summer-lover http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/11/Flowers-flowers-34015066-1920-1200.jpg (со линк ти праќам бидејќи не се гледа целата)
Специјално ги поздравувам сите како новодојдена тука. Но, посебно ја поздравувам Angel4eeee за нејзината гостопримливост. Иии почастете се:
Поздрав и до тебе Crystals21 добредојде Поздрав до : Спојлер Почастете се девојки Имајте убава вечер Umbrella22 Poenta Nausicaa Summer-lover Makedonkamak Viktorijaaa5 Someonespecial Lexus Elennaa Sv1911 Lana.Del-Rey Ketrin.Moon
Добро утро народе македонски.... поздрав за ситееее Vitomir и poenta - денес имаме состанок со потенцијални спонзори, ајде да се освежиме пред да се помине на работа...
Одамна не сум направила голем список на специјални поздрави... ево га! Спојлер summer-lover бирај Maria.Vampire Crystals21 Mај литл Сис Avenged Flower27 Њам њам! vitomir poenta Elissa Someonespecial Kaylie AquaBlue Golden sweet-star Yipman2 Врати се... Lella Имаш поздрав од моето маче. Mahidevranfan Еве како го замислувам твоето кутре. Dream-Girl
Специјален поздрав до Maria.Vampire А и поздрав до неколку мои омилени феминки: LittlePinky Moonstone.17 Golden Papilon.Papi Anabelle.Amorette sweet-star Emotional123 summer-lover Flower27 Dream-Girl Dog-lover и Elenaaa која секогаш знае да ме насмее
Nausicaa баш ми е мило што сум те погодила. Еве уште еден, ама сега СПЕЦИЈАЛЕН (возвратен) поздрав за тебе Ужувај во пејсажот
Благодарам за поздравот Nausicaa,да ти кажам дека баш си ми го погодила цвеќето многу сакам сончогледи.
Кетрин Мун. Те читам со уживање. Толку си талентирана, посебна, креативна... Никогаш не го губи тоа жарче!
Специјален поздрав до Papillon.Papi,EMoonlight и vitomir Знам дека го сакате сонцето,па затоа искористете го денешниов ден на свој начин Благодарност до тебе Ellissa за спонзорите
СП назад до BelieberYeahh.. И специјален поздрав до: Elennaa Mahidevranfan leighton23 LittlePinky Kaylie Lella- пишувај повеќе за книгата која ја пишуваш.
Специјални поздрави до: Моите Најмили---> -CutieWithABeauty -Papillon.Papi -BelieberYeahh Потоа моите нови пријателки----> -Crystals21 -Stefani999 И до феминките кои ми оставија впечаток -----> -poenta -Primadonna -Jennifer -Anabelle.Amorete -lihgting123 ПОвелете,почастете се со вкусна пица: