леле помина време а не сум поздравила некого.. СП до Maria.Vampire,QweenSM,AquaBlue се надевам имавте прекрасен ден..ми недостсувате сите до една СП доJenniffer за прекрасниот збор во форумски игри..преемногу е слатка па морав да ја поздравам СП доCvetetto А бе морално утре одимее.ПЛАВИОТ играа. незнам што би правела без тебе... Многууу ми значиш..
СП до CutieWithBeauty- Поздрав мила, прекрасна си. Maria.Vampire- Ти благодарам за поздравот. Имај убава вечер. Someonespecial- Срцко дојди на фб, ни фалиш. Без тебе не е забавно. Шпионки рулз EMoonlight-Поздрав и до тебе. Стално те читам и голем впечаток ми оставаш. И секако до нај милата lana.del-rey. Се чека летото.
Срам да ми е од кога не сум ги поздравила омилените Ги поздравувам сите млади ,сите стари,нови,зрели,незрели,заљубени,незаљубени,сингл,трудници,невести,писмени и неписмени ..ама ќе си ги набројам пријателите и пријателките со кои се читкаме Agrona-Најмила трудница на форумов си ми .. Papillon-papi-Душо најдрага те обожавам чоек Jenniffer-Заљубена моја Lana-del.rey-Исто така најзаљубена на форумот Lella-Поздравче најголемоо до тебе мила * До Саве и Ане-заљубените на чат Vitomir-Фала за советчето и за најдобрите,кратки постови во СДК Dvolicen-Те снема нешто ЕMoonlight-Е шо бидна со датумот ? Someonespecial-Што не ми пишеш дамо? И нов поздрав до Аnabelle .Amorete Имајте убав ден девојки и момци !!
Сабајлево ме фати страшна носталгија за старата група диеталки - кога ги отворив темите за слабеење, и кога сите колективно слабеевме од форумов, ама буквално! Аnd we did it! Морална поддршка ми беше како утринско кафе, едвај сум чекала да станам и да прочитам дента Дузи колку истрчала, или колку минути Трендафилка извртела на орбитрекот - за да и јас самата дента се мотивирам, стории разно разни, искуства, бодрења, рецепти, диети, смеења, и што ти знам јас друго, терапија у буквална смисла! Шо знам, али темава сеа си изгуби од смислата, обиди за надмудрување наместо обиди за мотивирање, и то је то... Трeндафилка, Лудо, сегашна мама Јуле, Анушка, Џинџер, Лукс, ТедиМече, Артемишн, Хипстер, Хипица, Ариел - која памтам највеќе ја сквернавеше диетата ради кафани , и уште неколку прекрасни диеталки имаше, кои нема да ми замерат доколку сум ги изоставила не ми текнуваше на никовите, сите до една сакам да ги поздравам, затоа што секоја е прекрасна и секоја посебно беше неверојатно мотивирачка! Cheers!
СП бек до Jennifer-најјмило СП до Cvetetto-ах бе ти шо лажга сии.. ж СП и до останатите феминки-имајте убав ден
Значи не сум лажага!Сега ќе ти ја пуштам пораката од мојот нечесен брачед,каде што ми рече дека и Плавиот игра ! СП бек и до тебе
Сп до Mаријана93 и Витомир Одиме во сен Тропе Сп и до QueenSM,Aquablue,Machhe,Someonespecial,Simona.a,Silver.E
Сп до Golden, mary1005, SuperGirl24, Survive, Vikica.cuci и сите на кои месецов им бил најлошиот февруар во животот. Да не набројувам само колку е тмурен,здодевен,депресивен иако временцево е прилично добро за зимски период.
Одамна ме немаше во темава. Најпрвин сакам да им се заблагодарам на сите оние кои помислисле на мене и ме поздравиле, фала ви Сега сакам да упатам поздравче до: Hipster, AnaKarenina. Девојки иако не сум толку редовна на форумов со пишување, нема да лажам ако кажам дека често се уклучувам поради некое ваше ново мислење. Огромен поздрав до вас И секако поздравче и до: Someonespecial, anabel-a, Doozy, Ketrin.Moon, Umrella22, kikkki, leighton23, Barbie20, anuskaNESTLE. Поздрав и со песничкава http://www.youtube.com/watch?v=F-4wUfZD6oc
СП До сите феминки,имајте пријатна и убава вечер. Утре стартува викендот,па нека ви биде незаборавен. Повелете почастете се!
СП до Maria.Vampire леле ако одиш Париз без мене.. СП до QweenSM не бери гајле..само кажи ми тоа што те прашав во ЛП што треба..ии ќе ти напишам составче Ве сакам дадички мои најјмили СП до Cvetetto леле брачед ти нечесен..ЛАЖГО ќе го скршам Maria.Vampire QweenSM
Lovely93-љубави ма враќај се па ,фалиш Umbrella22 Barbie20 lana.del-rey EMoonlight Emotional123 poenta jovana03 iloveyou29 Agrona Ве обожавам девојки
Специјален поздрав до сите вас! Две години како сум на Фемина и мило ми е што сум дел од овој форум.Ке ве почестам со милка
Viktorijaa5 Поздравче мила Спојлер Madam-A Специјално само за тебе за да му се изнагледаш Спојлер За LitttleRNBPrinces и SunnyGirl2 по едно турско, па свртете ги Спојлер Jagodka.18 Не заборавај дека некој сака да те гледа среќна! Спојлер Emotional123 и Barbie20 Спојлер ceca-1 Спојлер И на крај за сите по нешто благичко, да се облажиме