Специјален дооооооо Убав ден на сите Madam-A hermosa someonespecial, Gordana Vitomir Lovely93 Umbrella22 Barbie20 Viktorijaaa5 lana.del-rey EMoonlight poenta jovana0 Agrona Kaylie -Papillon.Papi CutieWithABeauty Jennifer Anabelle.Amorete Maria.Vampire Cvetetto sumerlover Osamena-srna
Jagodka.18 Не заборавај дека некој сака да те гледа среќна! Спојлер Jovana03 Фала ти срцка моја гооолем поздрав и до тебе
Јована03, фала на поздравот.. и да ти кажам баш ќе си ја изнагледам. Срцка убава Гледам си пие милкшејк, така да, еве ти и за тебе еден Елиса, поздрав и од мене до тебе душо! ИМАЈТЕ УБАААААААААААВ ВИКЕНД!
Поздрав до Аноук повели гумени бомбони за тебе знам дека ги сакаш Поздрав до поента и елисса по едно турско кафе
Ај и ја да поздравам, зш така сакам Сп до Озбилнажена, до Спешлка, Цвете, Elissa di Rivombrosa, Антонина и Аноук :geek:
СП до: LittleFairy - славеничката AnaKarenina Gordana10 Antoninaaa Elissa lana.del-rey Jenniffer Kaylie Lella tea4e AquaBlue Dog-lover Flower27 Moonstone.17 leighton23 Viktorijaaa5 Maria.Vampire Papillon.Papi Dream-Girl summer-lover
Поздрав од мене до Горде зш сакам многу да ја поздравам и точка Поздрав и до Спешал зш покрај тоа што е посебна е и заразена од музика и она како мене. Не ве честам ништо само по една гушка за да не се стрвам гледајки апетитни слики
СП до Maria.Vampire,AquaBlue,QweenSM,Cvetetto,Papillon.Papi имајте добра и убава ноќ..и секако викенд исполент со смеа и среќа Ве сакам
Еден подолг поздрав, одамна немам пишано во темава. Се надевам не ме заборавивте. Спојлер Ketrin.Moon Girl-50 Jenniffer lana.del-rey Someonespecial Littlefairy cheetah.girl kikki simonna.a stojanovskata Aquablue tea4e Hipster Lilbaby m2m2m2 Yipman2 Moonstone.17 Kaylie Beliberyeah flower27 Dream-girl summer-lover sw3t.ang3l Заборавив некој сигурно. Добра ноќ, слатки сништа.
Горде мор, ај нека е специјален Благо нема. Само што се фатив за миксерот... се запали сиротиот, црка. Горан вели - штом и тој не успеа да те убие за осми март ќе ти купам нов Е многу де, ќе се прекрши задржи миксер за себе, а мени дај, да видим Беча, Париза и Рима :geek: Ај еве ти праќам една лимузина За тебе и мама. Да го продолжиме муабетот на нека боља дестинација Поздравов малку го издолжив Ама знаеш мор Горде, кај Озбилна, Комуникативна па и Скромна
СП до: Спојлер Maria.Vampire,Cvetetto,Jenniffer,Elissa,Dream-Girl,Papillon.Papi,AquaBlue,QweenSM имајте убав викенд..ве сакам девојки Dream-Girl Спојлер се надевам решен е проблемот со телевизорот
Веќе подолг период само ве читкам и чат пат ќе пишам нешто. Еве за почеток на месецов сите би сакала да ве поздравам.Благо немит бидејќи ужасно ми се јаде кога ќе ја посетам темава.
Време е за поздрави, возвратени, нови, небитно machhe Elissa hermosa Someonespecial Anouk Viktorijaaa5 Ketrin.Moon Kaylie Thallia kikkki Gordana10 Abeja Elennaa kala21 Lella Sexybaby86 Да ми е масава тука ама ај ќе си замислиме дека сме сите околу неа