попладневен поздрав за СИТЕ! Уживајте во тазе мелено кафе: Спојлер со тазе топли колаченца: Спојлер Исцедете уште малку од викендот кој ни остана за одморени да ја почнете наредната недела Ваша М,
До L-enna Не ти дадов ѕвездичка на последниот пост во СДК за болката, туку за начинот на кој се справуваш со неа. Затоа што и јас сум истата... Особено се препознав во она: Поезијата ми е и лек и огледало, мое бегство. Ми помага. Кога ти го прочитав постот, прво што ми текна беше овој постер на кој наидов неодамна. И морав да го споделам.
Elissa Jovana03 Viktorijaaa5 Ketrin.Moon Machhe Umbrella22 Vikica.cuci Someonespecial Nati.P Mili4ka123 Leighton23 Kaley Poenta Eliesaab Dream-girl
Поздрав назад до сите кои ме поздравиле .Нов поздрав до сите Спојлер Ве поздравувам со малку благо,уживајте.
И јас сакам сите да ги поздравам, тука ќе ја ставам ilipili уште, нејзе сме ја заборавиле. Без вашата поддршка сигурно потешко ќе ми одеше. Ама, сега темата ја оставаме на поштовани господин Стефшеф и неговите маестрални протеини. Шта речи. Тие шо тогаш не ослабевте мака треба да ви биде.
Специјален поздрав до СИТЕ кои денес се радуваат како мали деца за Оскарите кои ги доби Frozen http://www.youtube.com/watch?v=moSFlvxnbgk
Штом така ќе ги читам нивните мислења за да се мотивирам, вака не иде, Стефшеф само дели некои совети, ме изнервира тогаш, вода биле тие килограми. Тогаш и јас да ги поздравам, а и ќе ги частам ако ослабам.
Сп до: Gordana10 Морам да ти кажам дека со големо задоволство ја читам секоја твоја напишана реченица и мисла. Позитивна, реална, стрплива, мила, културна, карактерна, паметна, не површна личност.... Продолжи во овој стил, не се менувај....Од тебе има што човек да прочита и научи. Со тебе овој форум добиваа една поинаква димензија и смисла. Без тебе би бил едноличен и еднобоен. Убав ден, не само денес, туку секој нареден нека ти е исполнет со позитивна енергија, многу насмевки, зравје, среќа и успех ....од срце ти посакувам
СП до Elennaa, Ketrin.Moon, feminium, hermosa, Barbie20, Umbrella22, iloveyou29, Kaley, Vikica.cuci, Golden, EMoonlight
Barbie20 EMoonlight Irrepleceable machhe Someonespecial Jenniffer Kaley tea4e Viktorijaaa5 iloveyou29 Umbrella22 SEKERLEMA mili4ka123 lunicka Dog-lover crazylady kala21 hermosa Oдвојте моменти и земете топло какао смирува,топли...
Од мене еден поздрав до синоќешната екипичка од чето со кои си коментиравме оскарите. Најпрво поздрав до Реин која никогаш не ме остава сама и секогаш си остануваме до самиот крај и си коментираме заедно и си се нервираме чат пат Поздрав и до k.i.m. која не напушти рано ама оправдано и е. Поздрав и до Мароса која ни се приклучи касното, баш на главните награди. За крај поздрав до Горде и трегерите. Уште се смеам на трегерите кога ќе ми текни на тоа или кога ќе ја видам Лупита. Ги најдов