Специјален поздрав од мене до Emilia.Attias . зошто ти требале рефератите бе?? ме расплака во раните попладневни часови. <3
СП до QweenSM,Mаria.Vampire,Cvetetto,Papillon.Papi,Dream-Girl,AquaBlue ее навистина посебни сте..ахх вие секогаш ме насмевате и денот ми го правите поубав..Имајте убава ноќ! СП и до Lella браво бе алал да тие името ми го дозна.. ПС:сеуште незнам како ти успеа СП и до BelieberYeahhh честитки на зеленото цветче..леле девојко блиску си да ми го дознајш името Шоо е ова работа..Имај добра и убава ноќ (морав да те поздравам посебна си ) Спојлер
СП од мене за Mаria.Vampire,Papillon.Papi,Dream-Girl,AquaBlue,CutieWithABeauty,Lella, BelieberYeahhh ,Sawyer,Purrinn, k.i.m,hermosa,Anouk, ALISA0000,Gordana10.. И многу други.. ВЕ сакам девојки , имајте добра ноќ!
Ја поздравувам Jenniffer заради последното мислење во СДК се пронајдов и убаво ми е кога ќе видам такво размислување од било кого
Ве поздравувам со роденденската торта на сестра ми,повелете . Makedonkamak,Viktorijaaa5,Umbrella22,Nausicaa,Poenta,Someonespecial,Sumer-LoverGordana10,Elennaa,Lana.Del-Rey,Kaley,Kaylie,Ketrin.Moon,Purinn,Jennifer ...сигурно заборавив некој,на вас ми текна сега,се извинувам.
Дузи! Eднаш, многу порано имаше коментирано за Хјуманс оф Њујорк и јас го отворив блогот и тамбрл и на фејсбук, ама не го зачитав асално. Но периодов ми е таков малку мутав, презафатен ама полу-празен, и сосема случајно налетав на пост на социјанине мрежи, приказниве на некои луѓе ми ја исполнија душичката. Не можам да престанам да ги читам, дури и одејќи по улица деновиве загледувам некои специфични фаци, лица и нивните фацијани експресии и се обидувам да им ја прочитам мислата или чувстото и животната приказна од нив. Знам звучи смешно ама така сум по малку будалетинка. Дури ми е криво што постоело ова толку време а јас дури сега се зачитувам и навлекувам, ама па да не го препорачаше ти мислам дека немаше ни да го отворам, мислејќи дека е нова популарна глупоштина.
Специјален поздрав за девојките кои издвоиле време за да ми го разубават денот Ви благодарам на честитките. Секое добро и вам! QweenSM (морам да нагласам, неслучано ја ставам прва, си знае она ) hello-kitty.90 (мноогу ми се допадна посветата, се што е убаво, да ти се враќа ) Umbrella22 Marossa Mermaid90 Maria.Vampire Flower27 Adina Someonespecial Повелете тортичка и благи сендвичи! Спојлер
Сп до неколку посебни девојки што редовно си ги читкам... Мадам А Викица.цуци Викторијаа5 Хипстер Реинбоу Ана.Каренина. Кетрин.Мун (те немаше едно време ) Силвер.Е Ариел Барби.20 Лилит Џингрлака.Џикица (најсмешен ник ми е овој ) Спешл,Дог лавр,калиопе,Гордана... Секако заборавив некоја,ама не ми текнуваат појке Спојлер
Ги поздравувам СИТЕ феминки и што ме поздравиле,и што не ме поздравиле. Периодов неможам да ве дружам многу,ама ве читам! Ви праќам топли поздрави,ве сакам сите!
Спојлер би требало Плавиот да пиши..!! Сп до Cvetetto,Maria.Vampire.Dream-Girl (девојко посебна си),Lella (дека ми го дозна името)Papillon,Papi,QweenSM,AquaBlue
До моите најнајмили кои не сум ги поздравила: tiph24 lightning123 Најубава торта. CutieWithABeauty Нежни и слатки како тебе. Cvetetto Се надевам ќе ти се допаднат.