Ketrin.Moon Спојлер пред некој ден се вклучив од телефон си читам во темата Сдк ама нели мал екранот и не се гледа кој пишува...постот прекрасен како и секогаш... си велам ова мора да е Кетрин и така беше Мислам ќе ти се допадне рајов за пишување Да пишуваш повеќе инаку ќе се караме
Поздрав до сите на форумот, денес не набројувам оти секој пат испуштам по некој не намерно.. дечкиииии
Ана и Горде. Затоа што се супер и како форумџики и како модераторки. Комуникацијата со вас е преубаво искуство, девојки, без разлика на кое ниво се одвивала. DigY, затоа што е другарка. Црвенокосата дама полна со душа. Те гушкам Hermosa....кој разбира шпански, никот сам си кажува зошто ја поздравувам. Другата Ана, Каренинската. Бидејќи не ретко нејзиниот пристап, услужливост, префинетост и ненаметливост ми го разубавиле делот од денот поминат тука. Другите си се знаете, рутински ве поздравувам малтене секогаш. Уживајте си во ова дождливо попладне со добра книга или ТВ програма, или пак, ако дождот не ви пречи, прославете си го надвор почетокот на викендот.
Не сум активна периодов и гледам сте ме заборавиле, ама јас вас не и затоа ве поздравувам сите, ама баш сите до еден! Големи гушки до вааас...
Специјален поздрав до Papillon.Papi,BelieberYeahh,Madam-A,CutieWithABeauty,SomeoneSpecial,Elissa,Cvetteto,Kaley,lana.del-rey,Natali.3,Mahidevranfan и сите останати феминки кои ме поздравиле и оние кои не ме поздравиле (Се извинувам ако го заборавив некого).
Поздрав до: lunicka. Кде се изгуби ти? Одамна те немам сретнато по форумов, незнам зошто. Искрено еве сега ми текна баш на тебе и на твоите секогаш квалитетни и интересни мислења со доза на хумор. Каде и да си, ужувај За тебе овие прекрасни цвеќиња по повод утрешниот празник и се надевам дека ќе го поминеш прекрасно. И секако поздрав и до другите жени на форумов, имајте и вие убав ден, ден на мајките, ден на лавиците!
Најголем поздрав до CutieWithABeauty! Што побргу да оздравиш.. Спојлер Инаку ти благодарам за гушките еве ти и на тебе еве заблажи се
Најголеми СП до-Anabelle.Amorette- СП до -Cvetetto,cute-32-ви благодарам на честитките девојки..гушки до вас..баш сте мили СП до-Lella-Ветено!..хаха СП до-Dream-Girl,QweenSM,Maria.Vampire,Papillon.Papi,Elissa-големи гушки до сите вас
СП до цел форум, да не набројувам 1000% ќе заборавам некој затоа вака! Имајте убав викенд и уште поубав живот.
Специјален поздрав од jovana03 и Dream-Girl А воедно и среќен празник на сите особи од женскиот пол на форумов.Ви посакувам радост во животот
Специјален поздрав до сите ФЕМИНКИ - СРЕЌЕН ДЕН НА ЖЕНАТА!!! Да сме сите здрави, среќни и насмеани!!!
Најспецијален поздрав до сите будни вечерва,а уште поспецијален до сите женски и ви посакувам среќен осми март. Бидете секогаш весели,насмеани и убави.Добра ноќ Пишувам од моб па затоа неможам фа ве почестам со нешто убавко,затоа