Поздрав бек до tessie Ти благодарам на преубавиот поздрав! Често те читам низ темите (оние посериозните ) и не знам дали некогаш сум ти кажала, ама ми се допаѓа како размислуваш Бидејќи знам дека си кафеџика како мене, повели едно кафенце и букетче по повод денешниот ден!
Специјален поздрав до fifi16 - многу ми помогна, ми даде сила да се обидам да продолжам <3 и секако, поздрав до сите жени кои го слават денешниот празник Среќен 8. Март!
Еден поздрав до Yipman2, со апел да се уклучи и да ни го честита Осми март. Чумки денов не е тој ден, штом он не го чистита. Поздрав, друже.
Поздрав до : Anabelle.Amorette, EMoonlight, Ketrin.Moon, Someonespecial, Barbie20, leighton23, mili4ka123, Umbrella22, Viktorijaaa5, Irrepleceable, lunicka, cresa-jagoda, Vikica.cuci, LittleFairy, Gordana10 Бакнежи до вас и повелелеее А воедно и среќен празник на сите феминки
Среќен 8-ми Март женички Annath, Abeja, slavica999, Serafima, lunicka, Imelda, koritsaki, Miora, Ariel, tessie, Vinozito1, Ozbilnazena, Bozica1980 Ketrin.Moon, Viktorijaaa5, Barbie20, Vikica.cuci,leighton23, poenta, Lovely93, EMoonligh
Епа еден најспецијален поздрав до сите вас, девојчиња, девојки, жени... Денес е убав ден, денес е наш ден. Впрочем како и секој ден, ама па зашто да немаме еден што ќе ја носи круната. Спојлер Еве ова специјално ви го правев.
СП до:Cvetetto,Dream-Girl,Anabelle.Amorette,Maria.Vampire,QweenSM,Pink.Barbie,Papillon.Papi,cute-32 и Lella! И СП до останатите прекрасни Феминки Почестете се со парче чоколадна торта..јас честам за моето ново зелено цветче!
SEKERLEMA - ти возвраќам на поздравот Barbie20 - ти посакувам убавина во се Ketrin.Moon -пријатно ме изненади и израдува со твојот последен поздрав EMoonlight -затоа што сме многу слични Marossa -добредојде во тимот на УН диетата Elissa - затоа што секогаш ме поздравуваш Dream-Girl - те поздравувам затоа што се смени во позитивна смисла Someonespecial - затоа што си посебна овде poenta -затоа што веруваш во вистинска љубов ariela09 - те нема нешто,недостигаш ... hello-kitty.90 - заради подршката за диетата iloveyou29 - те нема во сдк Gordana10- честитки за новиот аватар Kaley -поздрав назад и до тебе Umbrella22 - една од моите добри пријателки RainBow - затоа што си единствена и посебно те почитувам за се ! Abeja - затоа што си директна и сетоа тоа го искажуваш на убав а исто така и смешен начин lana.del-rey-уживај,оваа време е твое Doozy - те читам редовно hermosa - те чуствувам како добра и смирена личност Ве поздравувам со мелодија која што јас уживам додека ја слушам,опуштете се и уживајте http://www.youtube.com/watch?v=_yey6vKSnH0 Поздрав и до сите останати феминки,ве обожавам
Благодарам на поздравот.Инаку, за аватарот, ми рекоа дека се воодушевени од новиот аватар.Не очекував дека ќе биде тоа трогателно :geek: Уште Обама не ми се јави , да каже нешто, а тој се расправа со Русија :geek: Сп до LittleFairy и до сестра и LittlePinky
Имајте убав ден женски Sadgirl21 Ketrin.Moon Viktorijaaa5 Elissa Umbrella22 Marossa Poenta Antoninaaa jovana03 Someonespecial Nati.P Mili4ka123 machhe Leighton23 EMoonlight Kaley iloveyou29
Barbie20 Те поздравувам, и ти посакувам убав снежен ден! И да те почестам со малку благо, за убав почеток за денешниот ден!