Поздрав назад до Kaylie Barbie20 и до Викии Инаку во последно време немам волја да пишувам ништо, онака само ве читам сепак сум присутна
Anabelle.Amorette Ketrin.Moon Elennaa L-enna Barbie20 Kaley kala21 Viktorijaaa5 SEKERLEMA machhe Irrepleceable
Поздрав бек за Someonespecial Gordana10 Umbrella22 Kaley Vikica.cuci Ketrin.Moon Lella sadgirl21 Doozy И задоцнета честитка за 8 март .Пред се честитка за вашите мајки зашто родиле прекрасни личности како вас!
Возврaтен поздрав до Viktorijaaa5 и Barbie20 Опуштете се со книга по ваш избор во ова облачно и студено попладне
Gordana10 AnaKarenina Ketrin.Moon Umbrella22 Someonespecial Barbie20 Hipica Sadgirl21 Elenaa Sekerlema Vikica.cuci Doozy hermosa tessie jagotka.18
Нај нај нај специјален поздрав со сите феминки одамна ме немаше тука па ве поздравувам сите Посебно поздрав до аноук која беше единствена што се сети дека ме снема и позз до Caterite in this moment sawyer, purnin, papilon.papi.
До Горде , не сум ја поздравила официјално за новиот аватар :geek: ...и омиленото песниче http://www.youtube.com/watch?v=-Oo_73SlOwk
Данке, скроз на поздравот, поздрав и до тебе со песнава Waka, waka... не се слушат, ама ќе си ја отпееш Сп и до Аноук, со песна од Паватори