Листава малце големка.. :geek: Спојлер cute-32,Cvetetto,Dream-Girl,Papillon.Papi,Maria.Vampire,QweenSM,Pink.Barbie,Elissa,atala големи гушки до сите вас Се надевам има доволно за сите вас најјмили мои..Почестете се!
Возвраќам поздрав до: -kikkki -Elissa -Someonespecial (од вас се малку постари поздравите ама јас сега се нафаќам да ви вратам,ке ми извините ) -CutieWithABeauty -cute-32 Нови спешл поздрави до: -AnaKarenina (само сакав да те поздравам бидејќи многу ми се допаѓа како се изразуваш и ми се допаѓаат твоите мислења) -Cvetteto -Anabelle.Amorette -feminium0 -Nezna28 Гушки до сите вас И поздрав до сите други кои не ме поздравиле
Специјален до Divinebutterfly, и до дада, со најубавото име дојди - појди, заборавам ама дојде време да те поздравам
Специјален поздрав до големата екипа tiene buenas dia poenta vitomir summerlover Gordana10 Cvetteto hermosa Sawyer tessie Viktorijaaa5 Hipica CutieWithABeauty Someonespecial AnaKarenina Anabelle.Amorette kikki Maria.Vampire Marijana92 Nati.P Dream Girl Ketrin.Moon Umbrella22 Barbie20 Sadgirl21 Sekerlema kala21 simona.a EMoonlight Kaley lunicka RainBow iloveyou29 Marossa Abeja lana.del-rey
Возвратен поздравот до поента Би ги поздравил Elissa, EMoonlight, hermosa, Kaylie, kikkki, LittlePinky, Maria.Vampire, Papillon.Papi, sofijanoka, Someonespecial,, Marijana93