Поздрав назад до kikki ,vitomir,poenta и Elissa,ви благодарам за поздравите Нов поздрав до: koritsaki Mama25 lana.del-rey Viktorijaaa5 Purrin Elennaa
СП до сите на кои им текнало на мене и ме поздравиле. Ви благодарам многу што се сеќавате на мене и не ме заборавате,поздрав и до вас назад.
Специјлен, најспецијален поздрав до: -tiph24 -lightning -Dream-Girl -Hipster -Lella -Dog-lover -vitomir -Maria.Vampire -summer-lover -SunshineYo -Aqua-Blue -poenta
СП до: Спојлер Cvetetto,Dream-Girl,Papillon.Papi,Elissa,tiph24,Pink.Barbie,Maria.Vampire,QweenSM,atala,cute-32
СП ... до Озбилна жена, Поента, Горде и сите до сега што ме поздравиле наназад ... А и до Хипстер, Кетрин, Самуан спешл, Елена со 2 Н, која ме смее со секој пост и други феминки. За убав ден ...
Поздрав бек Витомир ,Викторија5,Кетрин мун, Елиса Сп и до:Femina0,Marijana93,Gordana 10за новиот аватар ,шо убав е :geek: ,Аноук,Aлиса000,QweenSM,Simona.a,Someonespecial,Purin,Sawyer] Повелете од oмилените мои чоколатца за убав ден и и овошна доза за енергија.
Специјален поздрав до Елена. Како ти успева да ме насмееш тоа е чудо. За смајлињата ако имаш врски на Фемина алав нека ти се ако имаш тајна чувај си ја Внимавај во вторниците.За розовото не бери гајле.Тоа е во твоето срце. За роденден на татко ти направи му торта од палачинки.