Мислењево го пишам само поради тебе, многу сакав да те поздравам и да ти заблагодарам за убавиот поздрав, ти посакувам само убавини ozbilnazena (со најубавото име ) Еве ќе ја искористам приликава да ги поздравам уште и Silver.E, Someonespecial, AnaKarenina и Beauchamp, си знаат зошто
Уживајте во сонцево и имајте прекрасен викенд девојки. Спојлер Jagotka.18 Viktorijaaa5 Elissa Silver.E Ceca-1 Barbie20 Emotional123 Madam-A SunnyGirl2 jjoovvaannaa MayDiamonds За сите по малце
До цел форум.. ме расположи дедово, денес ептен веселба направил во автобусот... https://www.youtube.com/watch?v=g6ZdEOfCwwY
Најспецијален, петочен поздрав до: Gordana10, Antoninaaa (те нема нешто :geek: ), Summerlover, Elissa di Rivombrosa , hermosa, Anouk, julie77 (одамна не сум те поздравила, фала на поздравот ), Kaylie, Lella, Elennaa, AnaKarenina, lunicka, Vikica.cuci, EMoonlight, Divinebutterfly, simonna.a, lana.del-rey, LittlePinky, poenta, iloveyou29, ozbilnazena, Barbie20, Golden, Moonstone.17, leighton23, Sexybaby86, Jenniffer, tessie, Anabelle.Amorette, mili4ka123, Dream-Girl, Mahidevranfan За секого по едно вакво, изволите
Поздрав до Поента да наздравиме ова убаво попладневно сончево време,седиме во некој кафич во Ск. Живели
Специјален поздрав до... Луничка, Пеперминт, Виножито и Рича. Па идемо даље... Џули, Жапче, Ариел, Моира, Теси и Битерсвит. Annath, slavica999, imelda, Serafima, Abeja, Sexybaby86, AnaKarenina, Vikica.cuci, Someonespecial, Umbrella22, Antoninaaa, ilipili, ludoto19, XstrongerX, Barbie20, kikkki, LittlePinky, Kaylie, Lepaaa, iloveyou29... На сите ви посакувам одлично здравје, остварување на сите ваши желби, мир во душата, многу среќни моменти исполнети со насмевки, љубов, добрина која ќе ви го исполни срцето, и парички да има малку повеќе. Па требаат дами мои, ај речете не И за крај.. Само за младите дами, да си ја пронајдат својата половина со која ќе се почувствувате како целина. Уживајте во секој нов ден Ве гушка тетка Озбилна, иако знае дека некои од членкиве не се тука..Сакам да бидат Поздравени. Некои за прв пат ги поздравувама ама не ми се непознати, некогаш сум ја дала таа на ваше мислење. Како и да е, важно од срце ви посакувам се најубаво И за крај, ова два краја биднаа ама па и Горде сакам да ја поздравам И да и кажам дека разговарав со Деки и имаш поздрав из Берлина . Ретко правам голема листа на поздрав. Нека ми простат оние кои ги заборавив а ме поздравиле. И оние кои ги знам, а не ги познавам. Повелете овошје
Специјален поздрав до сите частам за тоа што станав дада.Утре или задутре ќе ги видам,едвај чекам.Благодарам за честитките.
Ух, Озбилна, која празнина ја осетив во желудникот, пак и лиги ми потекоа кога го видов овошјето. Тоа уствари ми сакала душата цел месец. ..да го смутиме,за со овошјето,мојт? Поздрав и гушки до тебе!
Еден огрооомен СП бек до ozbilnazena, eптен ме израдува со поздравот, ти благодарам! СП и до Горде, Спешл, Лана, Вики, АнаК., Елиса и Кетрин! Имајте убав викенд, девојки...
Најспецијален за Someonespecial Ти благодарам за тоа што никогаш не забораваш да ме ставиш и мене во поздравите
Мене скоро сите ме заборавате срам да ви е, ама ајде ќе ви простам јас, не сум лоша. СП до: CutieWithABeauty која никогаш не ме заборава, а и е многу мила и пријателски расположена. После СП до: SomeoneSpecial, Elissa, Kaylie, LittlePinky, Papilon.Papi, mili4ka123, BlackMistery, Gordana10, vitomir, hermosa, ozbilnazena, Jennifer, lana.del.rey, lighting123, Anabelle.Amorette, Flower27, cute-32, sofijanoka, EMoonlight, Viktorijaaa5, jovana03, poenta, sadgirl21, Maria.Vampire Elennna и да kikki ја заборавив... И готово, многу голема листа излезе, ајде поздрав и до сите, да не набројувам ќе ме казнат. Се зезам многу нормално. Повелете.
СП до chiquita1, cute-32, enna90, K.Mari4ka, LittlePinky, Maria.Vampire, mili4ka123, plavusaaaaa, sunlover, Vikica.cuci
Ае внимание, мене ми е редот сега. Ова ќе биде гоолем список Viktorijaaa5, Jenniffer, Dream.girl, QueenElena, Elennaa, Someonespecial, Gordana10, ozbilnazena, kikkki, Papillon-Papi (welcome to the club ), vitomir, poenta, lana-del-rey, Maria.Vampire, Jovana03, Vikica.Cuci, sadgirl21, BlackMistery, Annath, lunicka, vinozito, Elissa, Ketrin.Moon. Ве обожаваамм!
Ве поздравувам сите затоа што ми го исполнувате денот и затоа што сте прекрасни Ви посакувам пријатна и убава вечер !
Знаев дека сум ве заборавила. Фала девојки поздравче бек Dream Girl и LittlePinky Имајте прекрасен викенд поминат со луѓето што ги сакате.