Еве да ги поздравам сите мали девојчиња и да ви кажам дека мене воопшто не ми пречите,незнам сите кои сте еве вака јас кои што ги знам Anabelle.Amorette, Dream-Girl, Mahidevranfan,CutieWithABeaty; Maria.Vampire,Papillon-Papi.Jenniffer,lana-del-rey,, Someonespecial, и други девојчиња до 16 години што се,се извинувам ако некое не сум го поздравил затоа што стварно незнам кои се сите.
Не сум ја отворила темава подолго време,па ако ме поздравила некоја поздрав назад. Сега нов поздрав до : -LittlePinky -Dream-Girl -Someonespecial -Viktorijaaa5 -SweetChild -BlueHeart -kikav -mili4ka123 -Papillon.Papi(дека си заљубена ) -Jenniffer -Barbie20 Доста беше благо,сега здрава храна!
Прв пат поздравувам во темава, па еден огромен проздрав до AnaKarenina - мојот омилен форумски лик. Некогаш имам чувство дека станувам подобра личност читајќи ги нејзините долги, корисни мислења, посебно оние во Сакам да кажам...
Елена... ме остави без зборови со твојов поздрав. А да знаеш дека тоа ретко се случува, секогаш имам што да кажам Ти благодарам премногу што ми го направи денов уште поубав. Прекрасно е чувството кога знаеш дека имаш барем мал удел во нечија позитивна промена. Те поздравувам со една убава порака
Возвраќам поздрави до: vitomir,cute-32,kikkki и LittlePinky. И нови специјални поздрави до сите други кои како мене и се смешкаат на убавата пролет.
Фала ти на поздравот ЈОВАНА03 Баш убаво си ме опремила за викендот Еве ти тебе обетки за вечерва ако шеташ, ако не утре за на сонцето Со љубов, М
Сакам да ги поздравам феминките што редовно си ги читам AnaKarenina , Viktorijaaa5 , Barbie20 , mili4ka123 , feminium , Someonespecial , EMoonlight , Ketrin.Moon , Umbrella22 , Elennaa , Golden , Kaylie , lana.del-rey , ozbilnazena , leighton23 , lunicka , Lella , Sawyer
СП до сите на кои им е поудобно да ги избегнат туркањата во кафулињата,и да си останат дома со книга во рака или да се препуштат на еден филмски маратон.
СП до: senza.parole, anuskaNESTLE. DivineButterfly, Sexybaby86, ilipili, mims.89, tinkerbelll Кои ги поздравувам со: Спојлер Поздрав и до ozbilnazena која ме поздравила!
Valentina.Vaki Someonespecial Barbie20 Umbrella22 Kaley Vikica.cuci iloveyou29 Moonstone.17 Ketrin.Moon