СП до Dream-Girl,Maria.Vampire,Papillon.Papi,cute-32,QweenSM,tiph24,Elissa,Pink.Barbie,atala Се надевам убаво си поминавте овој викенд..Ве сакам и ве гушкам сите до една Спојлер Што би правела без вас на форумов
Пошто ретко идам тука на темата, сега и у следните неколку месеци ќе важи овој најспецијален поздрав, до сите овие девојки, жени, кои ме освоија, кои ми се посебни, и кои ми го прават денот, и за кои воедно и ја отварам фемина. Вие ми го правите форумот, сеуште вреден за читање. Отварам фемина, и отварам нови табови со сите вас, и ви ги читам одма новите мислења, е тек после ако има нешто интересно, ако не - сериите се на ред. Лилбејби АнаКаренина Сексибејби мимс.89 Мишела сенза.пароле Лепа Хипстер Лилит Реин битерсвит анабел-а Кравче лудото Барби20 Дузи Луничка Даничап Mенди Лејн Оксиморон кате-21 Дивајн пеперутката сенза.пароле. Со вас, сакам - е вака!
Анушка, ма јас те обожавам, тебе и твојот начин на објаснување и доловување на работите. Кога те читам, се' така сликовито си замислувам, како ти лежиш со лаптопот во раце, дечко ти до тебе хрчи, а кучето се шмугнало во спална, иако не му е таму местото Значи, те обожавам! Еден поздрав ќе упатам и до Сенца Пароле, Лепа, Озбилна жена, Лудото, Лил Бејби, Хипстер, Мимс 89, Реинбоу, Ана Каренина и Дузи. Знам дека некого заборавив, ама тоа е, ова во главчево што го имам на пасење е моментално Е, да, и апелирам да се вратат Кравче и Битерсвит, ужасно фалат Гушки еден тон за сите, фала ви што постоите и што ми го разубавувате секојдневието
Еве јас вака од работа да ги поздравам Poenta,Elissa i Anouk имајте прекрасен убав сончев ден исполнет со многу радост и среќа.
СП до: Elena69221, Someonespecial, AnaKarenina, Jenniffer, Nana19, vitomir, tea4e, Lella, Toprak, Umbrella22,Primadonna, Gordana10, poenta, Kaylie, lana.del-rey, Hipica, EMoonlight, Anabelle.Amorette, hermosa, RainBow, Ketrin.Moon, Flower27, Snow-Queen
Возвратен поздрав до Vitomir-мило мие што ние малите не ти пречиме Нов СП до: Anabelle.Amorette,Dream-Girl,Elissa,Maria.Vampire,Pink.Barbie,cute-32,Papillon.Papi,Lella,tiph24,atala
[Jennifer anuskaNESTLE Viktorijaaa5 Leighton23 sadgirl21 Someonespecial Elennaa Ketrin.Moon Elissa jovana03 Ozbilnazena Kaley iloveyou29 sweet-star
СП до друштвото на чет вчера: -Papillon.Papi -Anabelle.Amorete И до Dream-Girl. За тебе нешто друго бидејќи нели-диетата.
Ајде и јас еден поздрав да ви пратам. Barbie20, anichka94, Maria.Vampire, cresa-jagoda, ketrin-moon, AnaKarerina, Elenna, Dream-Girl, lana.del-rey, umbrella22, viktorijaaa5, leighton23, sawyer, summer-lover, poenta, vitomir, sweet-star, someonespecial, SweetChild и толку. Повелете женски, почастете се. И за тие на диета.
EMoonlight поздрав бек и до тебе,со мало задоцнување. Во последно време поретко се уклучувам... Почасти се вака виртуелно
Поздрав до екипата неуморни форумџии... имајте убав сончев ден... Madam-A hermosa poenta vitomir Barbie20 Gordana10 Maria.Vampire cresa-jagoda ketrin-moon AnaKarerina Dream-Girl lana.del.rey umbrella22 viktorijaaa5 sawyer summer-lover someonespecial CutieWithBeauty Papillon.Papi Anabelle.Amorete sadgirl21 Jenniffer, Kaylie Hipica RainBow EMoonlight Flower27 tea4e kikkki iloveyou29 kala21 Marick14....
Благодарам на поздравот и поздрав назад за обожаваната Elissa Имај и ти убав ден, еве едно кафе за тебе, фатено во совршен тајминг. Се надевам и ти денес ќе имаш некој ваков совршено-темпиран посебен момент Со љубов, М