Еве од мене еден пролетен поздрав за сите членови на форумов! Конечно ни дојде Спојлер Специјално ги издвојувам: Nati.P и lana.del-rey, возвраќајќи им го поздравот!
До едната и единствена легендарна Абеја што заслужува да има споменик на плоштад до Аце. И до Лана Дел Реј валда вака и беше никот , до џинџер чајлд и до светиот тројуз незнам више кои сте,ке ви ги пишам имињата по грешка Исто и до Хипстер и до Горде.
Пролет е ,нема да ве делам,сите сте ми драги,бои и мириси,за момент затворете ги очите,нацртајте слика умешно ненесете ги боите на пролетта,во мала вазна ставете цвет бел ,црвен или жолт,покрај прозорот. Заљубете се ,љубете,дарувајте. Замислете бои,земете платно,создавајте спомени. Пролет е.
Возвратен поздрав до vitomir Уживај во пролетта и убавините на природата и освежи се со коктел мохито Нов поздрав до Elissa,vinozito1,kikav и Papillon.Papi Имајте пријтен викенд исполнет со насмевки Ве честам овошна салата
Поздрав бек до: Poenta QueenElena Vitomir Sofijanoka CutieWithABeauty Cvetetto И специјален поздрав до сите останати, ве частам мекици за мојот братучед. Денес го видов за прв пат. Само 1 ден е стар.
СП до Мадам-А, Папилон.Папи и до Кетрин.Мун со слобода во мислите и жар во срцата Еве да се почастите на некое вакво прекрасно место
Еден специјален до сите, супер сум расположена па да ви упатам еден топол, пролетен поздрав Уживајте Спојлер
СП до: Спојлер Оваа категорија моментално ја разгледуваат: A.a, aaaaa, abcde, Amelia, an4ii, AnaMKD, ang246, angelina1, Anshu, ansi.i, anu6kaa, b.o.n.i, Barbica, BelieberYeahh, BlackPiano, Butterfly-Girl, butterfly4, Chica-Linda, chiquita1, chocolate...girl, Cimorelli, coconaut, cooll, CrazyOne, Crucio, DelRey, Eci15, elenna-GG, Elennaa, Elichka, em008, Faline, fatamorgana123, Femina-123, femina91, fifi16, FotoLina3, Golden, happygirl, Hinebrra, I.want.to.sleep, IllA, Insatiable13, ivana63, jbj92, Jenniffer, KalaV, katojiikutakaa, kikav, kmaja, krasivaa, kuc, L-a-r-a22, L.i.n.a.a, leighton23, light12, livert, Loly77, lovemme, Lovy1, Luna91, m2m2m2, macka91, Magdalence, Mahidevranfan, Majuv4ence13, Marick14, marina22mk, MaxyMax, MayDiamonds, Mjauu, Moira, monkey15, MSNbot Media, Nana19, nikiiii, Ordinary, Paloma18, Papillon.Papi, Primadonna, prominent, Queen-b, rak1, Rose96, Rozich, s.T.e.F.i, savana, shushu, Sky-butterfly, SmilerGirl, Smizzy, sparklie, specificone, strangewoman, suzann93, Tashaa, Taylor97, The.Complicated, tinka-mace, tweety-tweety, vetre, Westlife, WomanInRed, x-MajaEsposito-x, zan4etooooo и 324 гости Сите што навиваат за Даниел и плус групата коментароти во „Х фактор“ темата.. Долга вечер не чека.
Someonespecial- Не сакам обични реченици,сакам златна прашина во воздухот. Не сакам површни насмевки сакам рани од среќа. Ако моето постоење овде ако секој мој напишан збор и секоја моја магија во воздухот е поттик за твоие зборови кои ми ја обоија ноќва,ти си во мојот свет. -К.
Јао Хипице, какви местенца си ни избрала Не ми дава срце да ти возвратам поздрав со кафиња Па еве ти локација и од мене, ваму, вака да си уживаш до 101! И повели едно коктелче (безалкохолно) за освежување, да не ми дехидрираш на сонцево