Возвратен поздрав до vitomir,Elissa,Vikica.cuci и Madam-A Ви обезбедив сигурна локација за попладневна прошетка прекриена со разнобојни чадори Шетајте безгрижно
Бидејќи веќе подолго време не ја читам темата и не пишувам многу, еден голем поздрав назад до сите оние кои ме поздравиле. Друго, поздрав до: Dream - Girl, Papilon.Papi, Barca-Gril, LittlePinky, Maria.Vampire, BlackMistery, Kaylie, AquaBlue, simonna.a, hermosa, leighton(така ли се пишуваше), LilBaby, LittleFairy, Hipster, Lilit, AnaKarenina, Anouk, Madam-A, Ariel, Gordana10, vitomir, Ketrin.Moon, Abeja, lana.del-rey, Marossa, CutieWithABeauty, Hipica, Cvetetto, Anabelle.Amorette, Viktorijaa5, Lella, Summerlover, tessie, lunicka, sofijanoka, Someonespecial, Jenniffer, Elennaa, Dvolicen, Yipman2, Trendafilka, Pхyramide, Offspring, Wild.Child(знам дека овие последниве пет не се активни), tweety-tweety, Sara123, Silver.E, Westlife, Nana19, Primadonna...
До моите најдраги, најпозитивни Summerlover, Viktorijaaa5, Горде, Елиса Потоа до комшика ми Kaylie и до Sara123, не сум ги заборавила иако ептен ми се губат Ketrin.Moon , ariela09, francais... уметничките души кои сакам почесто да ги читам тука Jenniffer, lana.del-rey и Dream-Girl Hipica, одаааамна не сум ја поздравила, срам да ми е И до уште неколку драги девојки - Anabelle.Amorette, Antoninaaa, AnaKarenina, Elennaa, hermosa, Mahidevranfan, Papillon.Papi, QueenElena, Primadonna, leighton23, mili4ka123, iloveyou29, Vikica.cuci, Abeja, lunicka, julie77, ozbilnazena, Madam-A
СП бек до сите што ме поздравиле. Исто така СП до: kikav- често те среќавам на чет и интересна личност си. queen-elena- ти благодарам на поздравот мила someonespecial- спешалке, си знаеш dream-girl- кај си ти? те нема денеска. lana-del.rey- најмила моја sofijanoka- другарката од чет, паметна личност, интересна си. viktorijaaa5- имењачке, поздрав и до тебе, убав впечаток ми остави уште од почетокот.
Поздрав назад до : Jenniffer - имењачке моја Someonespecial - фала ти за се QueenElena - Elissa - ме расположуваш со твоите поздрави и со сликите кои не поздравуваш hermosa - кога читам твои мислења чуствувам какода ми зборуваш пред мене (нз оти така ) Madam-А - тебе ќе те позз со една сликичка во спојлер Спојлер А сега сакам да сиги поздравам : EMoonlight,lana.del-rey,Elennaa,sadgirl21,Dream-Girl,Umbrella22,Lovely93, и Dvolicen во наредна прилика други
Грасиас мор Спешлке, ептен, полека мор со блашките, ќе ми се пријаде, па и што убави се Поздрав и до тебе, до LittleFairy, Vikica.Cuci, Elisa ( di Rivombrosa ) СП и до summerka ( да не речит, важна сум се правела :geek: )
Кетрин, девојко ми недостигаш. Можно ли е меѓу сите непознати лица да го барам само твоето? francais одвај го чекам тој момент кога ќе видиш дека сме вечни. Someonespecial... Вистина е дека си некојапосебна. и... Anonymous996 се надевам те пронајде среќата,како што ме пронајде мене... Почувствувајте го мирисот на темните облаци и невидливата влажност на времето. Бидете пролет иако околу вас леат дождови, дуваат ветрови... И најважно од се, сонувајте. Не ме оставајте како единствена иако знам дека не сум.
Најпрво СП до: Jenniffer и lana.del-rey. Еве за нас 3тите, на дождливото време, да седиме и да правиме муабет, пиејќи чај/кафе, како и секогаш. Потоа СП до девојкитe од 12-18 години, а тоа се: LittlePinky, LittleFairy, Papilon.Papi, Maria.Vampire,QueenElena, CutieWithABeaty, Cvetetto, cute-32, Kaylie, Mahidevranfan, BlackMistery, Lella, Anabelle.Amorrete, SomeoneSpecial, Elennaa, simonna.a, AquaBlue, summer-lover... и не ми текнуваат веќе, иако сигурно има уште. Е сега СП до возрасните на форумов, а тоа се: AnaKarenina, Hipster, Abeja, Viktorijaaa5, , ceca-1, SummerLover vitomir, poenta, Madam-A, hermosa, Ketrin.Moon, Ariela09, francais, Marossa, Primadonna, Gordana10, sofijanoka, tessie, Lilit, LilBaby ,Umbrella22, Lovely93... и крај веќе ме здоболе раката од пишување.
Одамна не сум поздравила некој Сакам да ги поздравам: Ketrin.Moon , Elissa , Lana.del-rey , Jennifer , Poenta , Viktorijaaa5 , Sumer-lover , Madam-A , Umbrella22 , Abeja, Marossa , Elennaa , Nausicaa , Divine-Butterfly , Kaley , Koritsaki , Mama25 , Gelka , Purrin , Natemila .
Специјален поздрав до: CutieWithABeauty,Cvetetto,Dream-Girl,Stefani999,Jenniffer,Someonespecial,lana.del.rey,Madam-A,Elissa,cute-32,tiph24 ,Srckence22,summer-lover,Viktorijaaa5,AnaKarenina,poenta... Почестете се: