СП до: cute-32 -мори што убава си била тии Papillon.Papi-слаткоо едно Dream-Girl Cvetetto-фалиш на школо улоо едно Anebelle.Amorette tiph24 Elissa BelieberYeahh Maria.Vampire Lella Имајте убав викенд женски
Сп до: CutieWithABeauty-срцко ма ме срамиш Dream-Girl Cvetetto BelieberYeahh Papillon.Papi поз. и до мачето Maria.Vampire случајна комуникација Ваша Кјут
Поздрав до сите оние кои ја сакаат пролетта. Поздрав до оние кои не ги сакат облаците. Поздрав и до оние кои се среќни без разлика на облаците.
Специјален поздрав до сите Битолчани и Битолчанки. И до сите коии ја носат Битола во срцето. http://www.youtube.com/watch?v=kosNAeeZihQ http://www.youtube.com/watch?v=ci_oFkL-KhA Спојлер Еве вака..
Не ми се верува дека не сум поздравила никого скоро 4 месеци. Shame on me. Морав да надокнадам. СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО: Irrepleceable ariela09 leighton23 Umbrella22 francais Lovely93 Ketrin.Moon Someonespecial sadgirl21 mili4ka123 Nana19 Elennaa Sexybaby86 Не поминува ни еден пост од вас без да ми биде прочитан. Сите сте посебни на некој начин. Некои постови ме смируваат, некои квалитетно ќе ме насмеат, некои ме замислуваат, од некои од вас сум научила доста нови нешта, а некои постови едноставно сакам да ги читам зашто најмногу се пронаоѓам. Ве гушкам најсилно.
СП до: - G.G - bittersweet - teddybear - kravce - Bunny2 и сите други коишто сама ме оставивте во темата за Supernatural Да си знаете дека ве гледам кога сте активни и коментирате во други теми, што значи или ја заборавивте најдобрата серија или најдобрата тема во форумов ии eден ептен специјален поздрав до MilkyWay, си знае зошто
Возвратен поздрав до vitomir,Maria.Vampire и EMoonlight Имајте пријатен викенди и освежете се со сок од капини
Doozy ...само да ти кажам дека многу ми е мило што повторно читам весел пост од тебе, секогаш да останеш вака позитивна и само да не смееш понатаму
Специјален поздрав до.. -Someonespecial, во секој твој поздрав, секогаш го читам и мојот ник, многу ме радува тоа -Anouk -Golden -Moonstone.17 -Dream-Girl -hermosa -Kaylie -Primadonna -MayDiamonds -Anabelle.Amorette -Elissa Поздрав и до vitomir и Sawyer Еден куп гушки до сите вас.. Повелете, да се заблажиме.. -Имајте убав викенд..