Одамна немам пишувано во темава Најспецијален поздрав(и) до: Nana19 QueenElena Cvetetto Anabelle.Amorette tinka-mace Someonespecial Lella AquaBlue Elennaa leighton23 Ketrin.Moon cresa-jagoda sweet-star kikkki
Сп до сите кои ме поздравиле,а јас обично кога поздравувам пропуштам по некој,но се надевам нема да ми замерите на тоа Најпрво да си ја поздравам Tessie,која многу ми недостига имај убав ден QweenSM,Rici.aaa,Femina0,Simona.aSummerlover,Maria Vampire,Viktorijaa5-секогаш со задоволство те читам,една од најпозитивните феминки ,Elenaa-секогаш ме насмева ,Milicka 123,Kikav,Mahidevranfan,Someonespecial,Aquablue,Madam-A,Sofijanoka,Vinozito1,,и Vitomir i Sawyer IИмајте прекрасен ден,и уживајте сеуште е викенд
Daydream, Viktorijaa5, leighton23, Ketrin.Moon, Someonespecial, Lovely93, EMoonlight, Dream-Girl, lana.del-rey, Jenniffer, Elissa, Barbie20, Vikica.cuci
Elennaa Gordana10 Summerlover simonna.a Lella Anouk Girl-50 Marossa tessie Kaley sofijanoka Dvolicen Barca-Gril Viktorijaaa5 Umbrella22 EMoonlight hermosa poenta Me фати мајата на поздравување слики од прекрасни места Имајте убаво неделно попладне
СП до: QweenSM Cvetetto Maria.Vampire Anabelle.Amorette Dream-Girl cute-32 tiph24 Papillon.Papi BelieberYeahh Elissa Lella
Jenniffer Someonespecial Girl-50 simonna.a Aquablue Elennaa LittleFairy Dream-Girl lana.del-rey Ketrin.Moon sweet-star kikki Moonstone.17 Golden Sw3et.Ang3l .....
Специјален поздрав до сите Феминки што ме поздравиле. И нов поздрав до сите останати. Ви посакувам прекрасен почеток на неделата,да имате многу среќни мигови,и да уживате во пролетта и пролетното сонце. Ве сакам...
Специјан поздрав до ColoursOfTheRainbow и Emilia.Attias I miss the old times spent with each of you Сѐ се менува, но јас секогаш останувам иста, знаете дека сум тука за вас Поздрав и до: Dream-Girl, Papilon.Papi, EllieSaab, Cvetetto, Someonespecial, Agnes, Be-Yo-nCe
Ај и ја да поздравам, редно е Сп до Спешлка со песната...Un' Emozione per sempre, таа е на репертоарот Сп до Кимка, Реин Сп до Теа4е, Кики, Dream - Girl, софи и Џули
Ајт и јас еден шарен СП да испратам до сите од темата Пишување книга,Величествениот век... до Доги-лови до мојата херми до сите битолчанки на форумот до специјалката до горде моја до пинки до елиса до маријанчето 93 беше така? до самерка до лана дел реј ако имам некого заборавено,а ништо чудно и да имам....се извинувам длабоко и поздрав до сите ете ајт Ве сака simonna.a
СП до: Dream-Girl Cvetetto Maria.Vampire QweenSM atala tiph24 Elissa Anabelle.Amorette Papillon.Papi cute-32 Lella BelieberYeahh Добро утро на сите..Се надевам сте добри..Епа еве нешто овошно од мене за да го започните денот здраво
Специјален поздрав до сите кои денес се насмеаа .Јас слатко се изнасмеав од една машка мала бабичка па и заби нема од што е 8 годинkи. Секоја чест за насмевките бабичке. Џабе фрлиле пари побогатите деца за маски, кога не измамија ниедна насмевка, а твојата маска ем без пари ем слатко не изнасмеа .
Barbie20 Ти посакувам да те следи среќата и да уживаш во неа ,онаа што сега го чуствуваш и велиш дека можеби е и првпат во животот го чуствуваш верувај дека е онаа вистинското. Не мисли што било и како ќе биде ,живеј го моментот и не го испуштај човекот што те исполнува... Вистинските нешта прават да заборавиме на се и сигурно да чекориме напред
Еден специјален поздрав до bittersweet, бидејќи слатко ме изнасмеа со постот во СДК! Нека ти е лесна бременоста, и се најубаво во иднина!