Специјален поздрав до... QueenElena,SEKERLEMA,vitomir,kikkki,Someonespecial,Barbie20,Gordana10,hermosa, LittleFairy,Ketrin.Moon,Petunia-Queen и до сите останати на femina.mk ♥♥♥
Голем поздрав до моjот политички неистомисленик ELISSA,ама затоа добар пример за грижлива девоjка со големо срце.Се разбира со посебно место за Камран!
Специјален поздрав од кумот сваќата и пријателите а посебно од Ќамран, до нашата fighter... како не се кандитираше овој па да видиш дали неистомисленици ќе бевме
До Горде и Самерка Еве ви експресно, оригинал да си се возиме трите, не мора Самерка уште 10 дена да ја чекаме со предизвикот :geek: И до Антонинка што ја чекаме на гости, не те забораваме за крукче И за Горде една песна специјално, да ѝ вратам соодветно за поздравот од пред некој ден Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=pN5ypa6nuog
Сакам да ја поздравам Domino. Ми се чини дека се поретко ги читам нејзините мислења на форумов, и ми недостига. Спојлер
Некако сме заборавени,како прашина на дрвена полица,како некои одамна недопрени книги. Како заборавени стихови,како пролет која доцни. Сонувајте. Barbie20 EMoonlight machhe cheetah.girl Someonespecial Jenniffer Viktorijaaa5 iloveyou29 Libera MandyLane leighton23 COollLady hermosa Umbrella22 lunicka Viktorijaaa5 leighton23 Dog-lover COollLady Marossa kala21 Elennaa SparkyAngel Irrepleceable Kaylie crazylady
СП до: Papillon.Papi-welcome back Dream-Girl Lella Elissa Cvetetto Anabelle.Amorette Maria.Vampire cute-32 QweenSM atala tiph24 Добро утро на сите..Ви посакувам пријатен и убав ден!
До Самерка моја најмила , и за Антонина една огромна гушка До Гордита со апел повеќе да не` дружи СП и до Еленче, Кетринка, Џени & Лана, комшика ми Kaylie, Viktorijaaa5, Elissa di Rivombrosa , Mahidevranfan, Dream-Girl, eliesaab, RainBow, Anouk, hermosa, Daydream, Barbie20, leighton23, fatamorgana123, SparkyAngel, machhe
Подолго време не сум пишувала на форумот, но редовно ве читам. Еден специјален поздрав до сите, ама баш до сите. Имајте убав остаток од денот.