СП до сите кои обожавам да ги читам и постојано ги читам: Jenniffer, lana.del-rey, Viktorijaaa5, Madam-A, Abeja, Mishela, AnaKarenina, mims-89, Snow-Queen, Ketrin.Moon, ariela09, francais, mimiii, gingerchild, Ariel, RainBow, SomeoneSpecial, Elenna, Lilit, LilBaby, marama, a-anabela, karina8, Antonina, Gordana10, hermosa, kate21 - имењачката, SweetChild, Axl-Babe, Silver.E, danichap, cigarce, bitersweet, Jagoda123, Agrona... Ај сега СП до врсничките, но сигурно ќе заборавам некој, а тие се: Summer-lover, Avenged, LittlePinky, Papilon.Papi, tea4e, lighting123, BlackMistery, CutieWithABeaty, QueenElena, Cvetetto, LittleFairy... Ветувам нема да ве поздравувам веќе зошто се поголеми и поголеми списоци правам, казнени ќе ми доделат... Лажам, секако...
Abeja Да не си помислила некогаш да ја напуштиш Фемина создаваш насмевки кај оние редовно што те читаат,меѓу нив сум и јас Еве нешто за освежување
Ketrin.Moon, мила врати се во сдк, сакам да прочитам нешто од тебе. Омилена си ми, знаеш. Babrie20, зошто се уклучуваш толку ретко? Ми фалат твоите постови. Поздрав и до AnaKarerina, Dream-Girl, Viktorijaaa5, Umbrella22, Dog-lover.
ALISA0000 anichka94 Barbie07 bilkata Bubbi charliee DAngel Dobie Gordana10 hermosa irena Ketrin.Moon kikav Marjan007 marlonbrando69 Nati.P Osamena-Srna Sawyer simpaticnaa Snow-Queen SnowWhite91 sofijanoka srcekrsacka Strumfeta17 sunrise17 Trajche Westlife Winter222 Vitomir Anouk Dream - Girl poenta Ве сакам сите И еве нешто за вас
Viktorijaaa5 - ти благодарам за прекрасните зборови, кои предизвикаа солзи во моите очи. Jenniffer- тука сум.Периодов бев малку зафатена и затоа ретко се уклучував. Но, не ве заборавив. Ветувам дека од сега ќе бидам поредовна. Ketrin.Moon- недостигаше... Sadgirl21 Nati.P Someonespecial Elissa Vikica.cuci Machhe Leighton23 Umbrella22 Hermosa Ве гушкам
Одамна не сум ве поздравила Jagotka.18 Viktorijaaa5 Madam-A Barbie20 Emotional123 Elissa Dvolicen Dream-Girl LittlePinky MayDiamonds Hipica (некако ми си посебна) Lella Ceca-1 jjoovvaannaa Спојлер
1во, сакам да ја поздравам Pennyroyal, не дека ќе види она, гледам не е активна, ама ни ја направила темава...па, зошто да не 2ро, ги отпоздравувам Dream-Girl и јована03 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- E сега, еве и за останатите кај кои се разбудила стрвноста кога ја виделе горната слика Повелете ( побрзо додека не сум ги изела сите)! Ваша, М !
Најголем поздрав до сите феминки кои ме поздравиле изминативе денови,касно ги видов поздравите бидејќи немав интернет ...Ви благодарам на поздравите. до сите!
Возвратен поздрав до Marijana93 и Angel4eeee/ Нов поздрав до vitomir,Elissa,Antoninaaa и vinozito Имајте пријатен викенд