Одамна не сум ве позз.....време е дечки стварно сте сите прекрасни и баш ми е мило што се зачленив на форумот Someonespecial Summerlover poenta fighter Anabelle.Amorette hermosa Marijana93 vitomir Madam-A Barbie20 Umbrella22 Viktoriaaaa Gordana10 Ketrin.Moon Marrosa Queen Elena Jovana03 CutieWithABeauty eliesaab kikav Nati.P Jenniffer, lana.del-rey,AnaKarenina Cvetetto PapilonPapi simona.a Osamena-Srna Hipica Sawyer Anouk Abeja Nati.P Dream-Girl Marick14 iloveyou29 Kaylie tea4e kala21 Maria.Vampire Mahidevranfan nana SEKERLEMA Stefani999 Snow-Queen Журката е овде, ајде сите....
Добро ден на сите веќе станати, кои можеби и доручкуваат/ ручаат Добро утро на сите кои сега стануваат од кревет. Имајте убав ден исполнет со убави луѓе и насмевки. Искористете го денов рационално и максимално
СП до QweenSM Srckata28 Cvetetto Pink.Barbie Papillon.Papi Anabelle.Amorette Lella Dream-Girl atala tiph24 Elissa cute-32 Добра ноќ на сите..И знајте си дека сите до една ве сакам најјмногу на свет
Еден понеделнички поздрав од мене до: Papillon.Papi, Anabelle.Amorette, Hilly, Dream-Girl, Elennaa, summer-lover, Ketrin.Moon, tea4e, Cvetetto, lighting123, LittleFairy, Kaylie, Barca-Gril, Golden, Someonespecial, cresa-jagoda, CutieWithABeauty,Dog-lover, Lella, AquaBlue, BelieberYeahh.
СП до: Jenniffer;Dream-Girl -FBI членките. Papillon.Papi;BelieberYeahh;CutieWithABeauty;Cvetetto;Srckence22 -Една голема гушка до вас. Elissa -возвраќам на поздравот. vitomir;Ketrin.Moon;EMoonlight -ве поздравувам затоа што уживам во вашите убави,квалитетни мислења и...позитивни. Спојлер Да не дојде до забунка за Елиса и можеби уште некои членови:јас сум Maria.Vampire,истата личност.(доколку не сте информирани) И до сите други кои не ја испуштаат надежта од себе. Овојпат добивате нешто поразлично од мене: Уживајте
Возвратен ГОЛЕМ поздрав до Flower27 Нов СП до: Srckata28 cute-32 Cvetetto QweenSM Papillon.Papi Anabelle.Amorette Dream-Girl Lella Elissa BelieberYeahh Епа дечки..сликата си кажува СЕ А и немора да повторувам..си знајте дека ве сакам до...
Cutie,ти благодарам многу,секогаш ме поздравуваш. Специјален поздрав до vitomir,CutieWithABeauty,Marijana93,Someonespecial,Papillon.Papi,Dream-Girl,Elissa,Flower27 и сите останати кои ме поздравиле и оние со кои редовно си муабетиме на чет.
Ајде утрински сите да ве поздравам со цвеќенце и кафе или чај(кој што сака) Уживајте во сонцето денес,радувајте се.
Nausicaa , EMoonlight, Gordana10, Silver.E, bubamara12345, Lovely93, Papillon.Papi, sanja.burgundy, Someonespecial, Elennaa, Nezna28, Anabelle.Amorette… Ииии до сите други челенови со кои имам една убава и квалитетна дружба. Да сте здрави и живи и секое добро. УБАВ ДЕН НА СИТЕ! УЖИВАЈТЕ!
И мене одамна ме немало на темава,па би сакала да поздравам некои форумџики: Someonespecial,Ketrin.Moon,francais и Hipica. До Хипица:Среќен роденден и се најдобро понатаму! До Францаис: и до останатите-чајче за добар ден. Поздрав.
Поздрав до Daydream,Madam-A,Elissa,Hipica,EMoonlight,Someonespecial,Ketrin.Moon,poenta,Dream-Girl И сите оние кои ме поздравиле,а не памтам. Глобален поздрав до оние што чекаат да дојде летото и да се испружат на некоја напуштена плажа Почастете се,за сите има