СП до Elissa, Barbie20, Angel4eeee, Nana19, Ketrin.Moon, Dvolicen, Anouk, Abeja, Sadgirl21, madam-A, lighting123, vitomir, Miss.Ricci, leighton23, lunicka, Primadonna, Irrepleceable. за сите. И еве
Возвраќам поздрав девојки Marossa - кафенце! (идеално за кафехолик - не можев ништо посоодветно да најдам, па еве со кафе со кафе ) Nati.P - кафенце такоџе (сплет на околности Кога веќе частам да е исто, а и ти се погоди сликичкава како аватарот) Спремни ви се за утре сабајле Да ви тргне денот со убаво М,
Madam-A нај специјален за тебе дарлинг... значи во оние темите долу љубов врски ова онаа, растураш, стално те читам со коментарите
Позз бек, Nati.P Ти посакувам пријатен ден, исполнет со безброј насмевки! Повели чајче и колаче, за убав почеток на денот
fighter makedonkamak Dream-Girl Umbrella22 QueenElena jovana03 Divinebutterfly СП до сите вас, покасно видов дека сте ме поздравиле.
Elissa Фала ти што мислиш така драга (...лесно е да си зборам од страна ) Те гушкам за убавите зборови : Убав поздрав си ми испратила Возвраќам: И попладне те чекам во викендицава да ми дојдеш да си пивнеме некое коктелче заедно и да си подрасприкажеме Со љубов, твоја М
Спацијален поздрав до: Hipica makedonmak BelieberYeahh Anabelle.Amorette vitomir poenta CutieWithABeauty Cvetetto Има за сите по колку сакате.
Summerlover Gordana10 Elissa Viktorijaaa5 makedonkamak Anabelle.Amorette Flower27 Marijana93 EMoonlight mili4ka123 iloveyou29 Kaley Umbrella22 Vikica.cuci Marossa AnaKarenina Abeja Hipster Ви посакувам прекрасен ден драги девојки
СП до дуо трио уствари грешка али нема врска, една огромна гушка до Горде,Летна и Спешл. Стандар јас не ви давам да јадете да не ме стрвете,а плус сега па и на диета сум ,така да имам право да ве изгушкам само После цела недела прејадување кикирики,редно беше
Специјален позрав за изјаснатите шопохоличарки duffi, KatFem, M.laDy и sanja.burgundy Важи и за остатите кои ќе си го препознаат порокот Кад се мора, мора се : http://2.bp.blogspot.com/-d1YxeJb6D74/TlRt_HpljmI/AAAAAAAAAQY/HVau13Je2_k/s1600/shouldibuyit.jpg повелете: Спојлер п.с. Еве ни го поштарот : М,