Еден Нај СП до Ким со едно за побрзо да ми оздравит. Исто така и до сите болнички да ми оздрават што побрзо. И морам да ги оздравам сите Оптимисти.
гушкање за лукс, дејзи и катакомба ми иде и самата себе да си се гушнам, се врати нарцисот во мене и оптимистот се гледа и по постовите на феминава
Гоу враќам со уште посилнооо гушкањееее Абе ве гушкам сите и така и така денеска се изнагушкав , ама мене гушкањето никогаш доста.
да оти не можат да си направат како шо треба францускио маникир муабетчето од skype позз...и без нервози утре на прва сменичка ке си се изнамуабетиме
СП до сите што ме поздравиле И НајСП до сите феминки што се во пмс и полудуваат и менуваат расположение на секоја минута
Специјален поздрав до сите будни во моментов (Јас, Офспринг, и ботовите ) Специјален поздрав и до Алис, хипи девојчето.
Хахахаха Ангелче ме изнасмеа... Поздрав до тебе, до Google Bot, и Yahoo Bot ! Другите ботови не ги поздравувам Едит, не ми е за џабе ставен аватаров
СП до Macush, BeYourself, Offspring, Doktorkata, Harlow, Phyramide лајкови за сликата за силните женски, GoGirl, Senza.Parole, и сите останати феминки, гушкалчиња и бацки и една песничка http://www.youtube.com/watch?v=E2uQ8GMHlTI
сп до ким, ози, лоли, бројче, душица, кате, вајлд грп, оффи, феарлес, докторката, кики ... абе до ситеее !!!
СП и до тебе, до душица, вајд-грл, мацуш, теди, смајли, до нашите вредни виолетовки и сите други феминки