Еден петочен поздрав апсолутно до сите, од А до Ш и од A до Z Имајте прекрасен ден и уживајте во викендот Еве ви местенце за расположение спротивно на облачново време, и да си се послужите по избор Спојлер
Поздрав4иња летаат до сите странии од мене И најспецијален поздрав до мојата најверна и најдобра другарка Хермоса.Те сакам многу така да знаеш . Се секаваш на нив ?
Македонски црвено-жолти Кетрин Чадорче Спешл Еленаа Мадам А АнаКаренина Дволичен Викица.цуци Силвер.Е Викторија5 Мароса Елиса Барби20 Спарки Ангел http://www.youtube.com/watch?v=Fb6T_GswQqI
За Горде, фала на поздравот. Знам дека сакаш црвени За okcenzi, фала ти многу. Не знам во која боја ги сакаш Да сте ми здрави, живи, среќни и весели
Голем и посебен поздрав до Озбилна и Рејнбоу. Некако посебно уживам кога ги читам вашите постови. Исто сакам најпосебно да ја поздравам Трендафилка и да спомнам дека некое време немам прочитано нејзин пост, ја снема некако. За крај, поздрав во Квин Елена како извинување ќе понудам реплика дека сепак имам многу изменето мислење за неа. Исто до Сад Грл, крајно пријатно девојче, од некоја причина шири позитивна енергија. Поздравче до вас, до тие кои ве спомнав и тие кои не ве спомнав . Јас немам слики од колачки.
XstrongerX, и од Озбилна е голем, посебен и специјален. Нема благо а нема ни сокче. Идемо на нешто јаче Живели убав ден Спојлер
Позз бек до Umbrella22 и Кала21 Нов,најнов поздрав до Abeja.Жено,девојко кога ќе видам пост од тебе едноставно знам дека ќе се смеам и согласувам,автоматски ми иде чувството Еве нешто за викендов
СП до екипата на чет: Anabelle.Amorete,Dream-Girl,Mahidevranfan,Papillon.Papi,Sawyer,vitomir,Marijana93,Anouk,kikav,hermosa... Спојлер пардон ако заборавив некого... Повелете: *за нас женстурлачиве * *за машките*
...јас ќе ви посакам пролет и книги,насмевки и љубов, бидете креативни,цртајте насмевки сонувајте собирајте спомени трагајте по љубов замислувајте желби фантазирајте пишувајте приказни врежувајте сеќавања ...подарете му ги на ветрот вашите желби,нека ги разнесе навидум се пролетни цветови,нека ги исполни. ...ве поздравувам сите,сите оние кои се тука да подарат дел од својот живот,да украдат насмевки и понудат мудрост.
Поздрав до сите што ме поздравиле(иако колку што видов немаше такви-но сепак да не сум испуштила некој ) И поздрав до СИТЕЕ феминки... Не можам пак да двојам..