До друштвото на чет: DAngel, Anouk, ALISA0000, Marijana93, Dream-Girl, Abeja, славеничката Anabelle.Amorette, и секако најголем до редовната колешка на рецепција Summerlover До Горде, Кетрин, kala21, Elissa, Antoninaaa, ozbilnazena, Barbie20, simonna.a, Mahidevranfan, Papillon.Papi, bubac Elennaa, оти ми е најпозитивна на форумот, и често се пронаоѓам во нејзините постови sadgirl21, многу мила и љубезна форумџика И до Madam-A, интересен форумски лик ми е, интелигентна девојка со убав стил на пишување, добар впечаток си ми оставила да знаеш
ХstrongerХ Someonespecial Ме оставивте затечена со поздравите.. Нема, нема поубаво чувство од тоа да слушнеш дека оставаш позитивен впечаток некому. Иако виртуелен, сепак позитивен. Деновиве не сум добра. Но успеавте да ми измамите насмевка. Ми требаше да слушнам( во случајов прочитам ) некој позитивен збор кажан за мене. Ви благодарам! Инаку, ве честам чај. Уживајте во прекрасниот поглед пиејќи го, и задлабочете во мислите
До СИТЕ на кои ви недостига лето, и плажа, и до СИТЕ кои ги имате најубавите спомени од таму аххх ....
Фала ти на убавите зборови Спеши Баш ми е драго што сум оставила убав впечаток Возвраќам поздрав! special gift for Someonespecial Спојлер Твоја М
Гледам сте ме заборавиле, ама јас вас не, па затоа еден гооолем СП до сите. Сите еднакво ве сакам и не ве делам. Нема пијачки, храна или не знам што, туку само топли гушки од мене. Ве сакам!
СП до Cvetetto-честит именден најјмила мојаа QweenSM Srckata28 Lella Dream-Girl Anebelle.Amorette-среќен роденден Papillon.Papi atala cute-32 tiph24 Flower27 Elissa BelieberYeahh Почестете се..се надевам имавте убав викенд
СП до сите оние на кои им е преку глава од изборниве кампањи,мрчења за подобри иднини,вриштење во коли и сличлниве мизерии,таблоидиве по градов со лицата на моронине и досаднава реклама на тимобајл на фемина.
Ви благодарам на сите оние кои сте ме поздравиле Затоа што подолго време не сум ве поздравила овојпат списокот е подолг MayDiamonds, Elissa, Dream-Girl, Jenniffer, lana.del-rey, Someonespecial, Madam-A, Ketrin.Moon, poenta, Marossa, Hipica, bubac, Nezna28, Barbie20, Doozy, Elennaa, hermosa, Gordana10, ozbilnazena, EMoonlight, Umbrella22, Abeja, jovana03, Lovely93, QweenSM, SparkyAngel, iloveyou29, eliesaab, Silver.E, ariela09, XstrongerX, Agrona, natemila, Waka-waka, Cka, RainBow, KalaV, AngelOfArh... Сите кои сте овде на мојава листа сакам да си знаете дека ве обожавам и ве читам редовно,фала што постоите и правите да се чуствувам убаво иако оваа е само виртуелен свет се навикнав на вас Ви посакувам сите да сте ми живи,здрави, среќни и весели Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=OvYVq4yybzg Тракава ја обожавам ја слушам секогаш кога сакам да се опуштам и релаксирам се надевам дека ќе ви се допадне
фала ти драга Umbrella22 , Еве ме, си ги изедов сите, една по една Спојлер Набавив нови и те чекам на гости да си ги поделиме уз муабет Ако ни останат нешто од гајбиве горе, може да си направиме вакви : М,