Специјален поздрав до сите..Незнам како е времето во останатите градови..ама овде во Битола до сега врнеше снег Имајте убав ден
Вукица и јас сум, фала ти на поздравот. Исто и тебе Кетрин. Поздрав и до вас и имајте убави празници.
Возвраќам поздрав до: Vikica.cuci Elissa rici.aaaaa Vitomir Nati.P Viktorijaaa5 Dream-girl Kala21 Someonespecial Leighton23
Возвракам позрав Elissa Упатувам поздрав до Hermosa,Vitomir,Sawe,Anouk,Dream - Girl,Srcekrsacka,Strumfeta 17 Ве поздравувам и останатите.Знам усте кој треба да ги додадам ,ама списокот ми е толку долг, мноогу долг.. Ве сакам многу феминмки . Aјдее вечер да прајме журка тука ----> http://opusteno.rs/slike/2012/04/savrsena-luksuzna-vila-14375/vila-marbelja,-spanija-0.jpg
Па можеби сум досадна, ама мене ми е поинтересно вака кога ќе си поздравам некого. Поздрави до тие што кога зборат на телефон, го шетаат пешки цел стан/куќа. Јас на пример, поготово кога ќе ми се јават стринке, тетке, го вртам три пати станот, минимум.
СП ДО: cute-32 QweenSM Cvetetto Dream-Girl Papillon.Papi Elissa Srckata28 Snow-Star Anabelle.Amorette Lella BelieberYeahh СП и до останатите членови на форумов!! ..Имајте убав ден
Возвраќам поздрав до Vukica.cuci. Во ист ќош сме си ние, книги, филмови, серии, шоуа, не дискриминираме, се што има за гледање - ние гледаме. Ама па кажи, не ти треба лексилиум со нашите книги и серии. И поздрав до 1209, пошто е толку своја, искрена и прекрасна. Нејзините постови имаат душа и страшна топлина.
Леле Анушке ова е еден од најубавите комплименти кои ги имам добиено досега. Фала ти, поздрав и до тебе
Jaс вака претпразнично расположена да ве поздравам на големо Antoninaaa, Summerlover, DAngel, Gordana10, Elissa, Viktorijaaa5, Umbrella22, Anouk, Elennaa, Sara123, Dog-lover, tea4e, LittleFairy, AquaBlue, eliesaab, Ketrin.Moon, ariela09, francais, 1209, Anonymous996, AnaKarenina, RainBow, k.i.m, Marossa, Doozy, Vikica.cuci, Madam-A, Dream-Girl, Kaylie, Anabelle.Amorette, Mahidevranfan, Papillon.Papi, Lella, Moonstone.17, Golden, sofijanoka, hermosa, lana.del-rey, Jenniffer, Barbie20, Silver.E, sadgirl21, LittlePinky, MayDiamonds
Еве и јас претпразнично ќе ве поздравам, внимавајте огромен ќе биде списоков. AnaKarenina, Jenniffer, Barbie20, Summerlover, LitlePinky, DAngel, Someonespecial, Elennaa, Anabelle.Amorette, lana.del-rey, Viktorijaaa5, Angel4eee, sofijanoka, Ketrin.Moon, Madam-A, cute-32, BelieberYeahh, leighton23, Ketrin.Moon, ariela09, francais, Mishela, Abeja, kala21, Umbrela22, Snow-Star, RainBow, k.i.m, Gordana10, Ariel, 1209, Papilon.Papi, Silver.E, Marossa, Mahidevranfan, poenta, Srckata28, Antoninaaa, Elissa, Anonymous996, iloveyou29, sadgirl21, Kaylie, CutieWithABeauty, Vikica.Cuci, Stefani999, Emma4 и да не набројувам веќе ајде и до сите останати. Уживајте и поминете си убаво за празников и искористете го добро продолжениов викенд, 4 дена не се малку.