Фала Спеши и Дрими Спојлер (Dream-Girl & Someonespecial, се надевам ви одговараат надимациве ) Возвраќам ем специјален ем сладок поздрав! Да си ги поделите регуларно по пола ! од срце, ваша М
Поздрав до сите оние кои не го заборавиле моето име во големите листи. Времево нека не ве разочарува. Тоа само ви го дава мирисот на пролет и влажен асфалт. Сепак дождот претставува прочистување. Еве ви еден прекрасен велигденски зајак. Спојлер Плакнете очи. И секако... Аnonymous996
Специјален поздрав..СИТЕ ФОРУМЏИКИ!! Спојлер До каде сте со бојадисување на јајцата..еве земете си некое
Специјален поздрав до сите. Велигденски честитки, со желби за многу здравје, радост, љубов, мир и празнично расположение.
Поздрав бек до сите кои ме поздравиле. Поздрав и до AnaKarenina,како страстна читачка. Иако звучи клише... Повели,придружи ми се.
До сите. Велигденски поздрав, де. Како беше она: ‚‚Easter eggs, easter eggs, yellow, red and blue. Big eggs, small eggs, all for me and you!‘‘, небитно И како што е редот.. :geek:
Велигденски поздрав до: CutieWithABeauty,Emma4,Someonespecial,Dream-Girl,Papillon.Papi,sofijanoka,Anouk,LittlePinky,Elennaaa,QueenElena,Abeja,cute-32,Elisa... И,за првпат ги поздравувам: simonna.a,Lilit,bubac Но,поздрав и до сите други,Христос (утре) Воскресе! Доста ви беа јајца!
Јас ве поздравувам сите вас, Со желба за добро здравје на ситеее, Господ нека ви даде мир, љубов и здравје на сите вас