Најпрвин да си ја поздравам јас, мојата Аbeja, која што секој ден ме смее со нејзините луди мислења. Гушки и бакнежи до тебе! А сега на ред следи и скоро цела Фемина: MayDiamonds, Gordana10, Someonespecial, Sara123, Dog-lover, Umbrella22, Viktorijaaa5, Ketrin.Moon, AnaKarenina, Mahidevranfan, Summerlover, simonna.a, EMoonlight, Anabelle.Amorette, hermosa, ariela09, Elennaa, Dream-Girl, Golden, Madam-A, Elissa, sadgirl21, cresa-jagoda, iloveyou29, Jenniffer, Ariel, k.i.m, Anonymous996, leighton23, Vikica.cuci, Papilion.Papi, Antoninaaa, Marossa, Silver.E, DAngel, vinozito1, 1209, Moonstone.17, lunicka, Hipster, Anouk, Flower27 Повелете :
Специјален поздрав до : CutieWithABeauty Someonespecial Dream-Girl LittlePinky Dog - lover Srckata28 Elennaa Survive Elissa BelieberYeahh Papillon.Papi AnaKarenina Cvetetto Anabelle.Amorette Madam - A QueenElena cute -32 Одморете се и пoчaстете се .
Фала на поздравите девојки, најспецијален и од мене Kaylie cute-32 the-girl1 Srckata28 Snow-Star leighton23 Dream-Girl Поздрав и до неколку дaми кои обожавам да ги читам: AnaKarenina, anuskaNESTLE, Hipster, LilBaby, L-enna, gingerchild, Abeja, bittersweet, lunicka
Еве мала пажња и од мене. Не сум направила список одамна, па ве заредив малку повеќе сега Креативните со прекрасен стил на изразување: Anonymous996, Ketrin.Moon, ariela09 Милите: Elissa, Umbrella22, Dream-Girl, Someonespecial, Мароса, Abeja, Elena69221 QweenSM, Inna5, duffi, Anabelle.Amorette, Sky-butterfly,natemila, Daydream, hermosa, Srckata28, Kayle и Snow-Star Девојките со убави ставови во тепачки теми : mims89, Cka, XstrongerX, daylight, Hipster Се мислев што да ве почастам и не ми текнуваше нешто специфично, па еве ви кеш, купете си сами што сакате од мене Ве сака и обожава да ве чита, ваша М,
Моите Anonymous996 Ketrin.Moon francais Madam-A Someonespecial Daydream Irrepleceaple Kayle Dream-girl Umbrella22 Viktorijaaa5 и XstrongerX - девојко царица си. Ова го добивате од мене
Специјален поздрав до: Cvetetto-со среќа на натпревароот Dream-Girl Anabelle.Amorette Papillon.Papi Flower27 Srckata28 Lella QweenSM Snow-Star Adina atala Elissa BelieberYeahh cute-32 tiph24 Имајте убав ден.. Спојлер еве по нешто за сите..почестете се
CutieWithABeauty поздрав бек и од каде ти е тоа смајлито долу во потпис што ти го пишува никот и Madam-A има исто и јас сакааааааааам
Фала многу на поздравите девојки и поздрав бек до : CutieWithABeauty , Madam-A , Someonespecial . И до : Anabelle.Amorette , AnaKarenina , poenta , Elissa , Dream - girl , Dog -lover .Srckata28 , Stefani999 , cute-32 , Elenaa , QueenElena , simonna.a , BelieberYeah , Papilon.Papi , Cvetetto . Извинете ако некој сум заборавила .
Група посебни феминки кои редовно ги читам Madam-A Daydream Viktorijaaa5 leighton23 Barbie20 Silver.E Сп назад и до.. Kayle ariela09 Someonespecial
ЕДЕН НАЈЈСПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО erica Ти беше првата која ја заприметив кога се зачленив..мислев дека си некоја која што се занесува но изгледа дека сум направила голема грешка..во спротивно ти си баш мила,фина,добра и ПРЕКРАСНА!! Ти благодарам што секогаш ми го фалиш моето аватарче ..сакам да знаеш дека навистина ми те сакам и ти се извинувам за тоа што мислев така за тебе..ахх моја луда главо hock: Имај добра ноќ најјмила моја!
Спешални поздравос ту евриван! Секој ден да го живееме како последен,така да сега време е за уживање после обврските!