Поздрави до: CutieWithABeauty, Cvetetto, Papilon.Papi, Emilia.Attias, ColoursOfTheRainbow, Jenniffer, Elennaa, Dream-Girl, BeautyAndTheBeast. Гушки до вас И еден поздрав до: MadamA. постојано те читам
Овојпат специјален поздрав до СИТЕ кои сте активни на форумот,ви благодарам што сте дел од моето секојдневие Ве поздравувам со оваа : http://www.youtube.com/watch?v=dg1g4Y2BKXs За релаксација,уживање и мирен сон
^ леле Викииии, фала на поздрав ама ова мирен сон не ти требало Ме насмеа, што е за право.. Спојлер не си ти крива што погребалниве претпријатија се погрижиле нивната служба да има вака пријатно име Добра ноќ и тебе ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Фала на поздрав драга lightning123 Ја користам приликава да го возвратам! Почнав со посакувања добра ноќ па еве и за тебе желбичка за слатки соништа: Наредна прилика биче и некое благичко Со љубов, М
Спојлер ^ Хахахах јас не ни помислив на тоа маа Види ја право на погребална служба и текнало,да си жива ме насмеа и ти мене Мирен сон во друга смисла ,се разбираме
Pozdrav do someonespecial Madam -A Anabelle.Amorette Dream-Girl hermosa Angel4eee Anouk Gordana10 summerlover
Специјален поздрав до CutieWithABeauty , Madam-A , Someonespecial , Anabelle.Amorette , AnaKarenina , poenta , Elissa , Dream - girl , Srckata28 , cute-32 , Elenaa , QueenElena , simonna.a , BelieberYeah , Papilon.Papi , Cvetetto , Mahidevranfan . Почестете се и имајте убав ден .
Hе сум ве поздравила подолго време,еве да искористам прилика . Cпецијален поздрав до oние кои ме поздравиле,а и вклучувам уште неколку форумџики: Snow-Star,Marijana93,Someonespecial,Papillon.Papi,Dream-Girl,Madam-A,Anouk,CutieWithABeauty,Kaylie,Stefani999,Elissa,EMoonlight,Mahidevranfan,cute-32. Aко заборавив некого,а знам дека заборавив ,се извинувам однапред. почестете се,девојки.
Долго време немав поздравено никого па еве сега ќе им пратам еден специјален поздрав на: Srckata28 CutieWithABeauty Papillon.Papi Flower27 Cvetetto Anabelle.Amorette cute-32 Dream-Girl Someonespecial Snow-Star LittlePinky Dog-lover
До MandyLane http://www.youtube.com/watch?v=1vQ5_YD0bXI Пред некое време прочитав на блогот дека ги сакаш, како и јас. Денес заглавив со нивни песни и ме потсети на тебе, немам појма зашто.
СП до сите оние што ме имаат поздравено ------------------------------------------------------------------------------------------------------- СП и до сите останати Феминки и Феминци
Ајде време е за поздрав, па да се затвори неделава. СП до: Jenniffer, Anabelle.Amorette, Someonespecial, Doozy, Viktorijaaa5, Madam-A, Ketrin.Moon, ariela09, Abeja, Barbie20, francais, Anonymous996, Summerlover, DAngel, marijana93, ColoursOfTheRainbow, CutieWithABeauty, poenta, Nana19, L-enna, k.i.m, Gordana10, Ariel, RainBow, Mahidevranfan, QueenElena, lighting123, Stefani999, Emma4, AnaKarenina, Vikica.Cuci, Kaylie, Snow-Star, cute-32, BelieberYeah, gingerchild, kravce, Srckata28, sweet-star, Avenged, Golden, DayDream, Hipster, Marossa, Umbrella22, Elissa, XStrongerX, bubac, jovana03, ceca-1, Anouk, Moonstone.17, hermosa... И ајде овојпат да ве почастам, одамна ништо не сум ви дала, пу скражавица!
Возвраќам поздрави девојки!!! Marijana93, Snow-Star, Anabelle.Amorette, Dream-Girl! , , , За сите по едно М,
Еден ГОЛЕМ специјален поздрав до сите вас!! Ви благодарам што сте тука..што ми давате совети,што ме охрабрувате,што ме правите да се чувствувам среќна дури и во најлошите моменти Спојлер И послужете се..знам дека е ладно ама нема гајле
Поздрав бек до SomeoneSpecial и Dream-Girl. Мојот понеделник е ваков.. се надевам вашиот е позабавен и пожив. Имајте убава недела.