Ајде еден поздрав девојки,одамна не сум поздравила некој Madam-A Umbrella22 CutieWithABeauty Koritsaki Makedonkamak Anabelle-Amorette Ketrin.moon Jennifer Viktorijaaa5 Kaylie Duffi Mama25 Marossa Elennaa LittlePinky Summer-lover XstrongerX Bubamara12345 Natemila Pappilon-papi Tigrica123 Спојлер Се извинувам многу многу ако сум заборавила некој да поздравам што ме поздравил,ама одамна не сум поздравила некој и не можам сите да ги запомнам,извинете
Возвраќам на поздравот моја најдрага EMoonlight Те чекам на дружење и убав разговор со топло чајче и торта.
Поз и за тебе EMoonlight Еве ти од овие убавиве што си ги сакам јас Спојлер (ваљда се сеќаваш дека еднаш те напнав што не си ми пратила и мене вакво )
Ова стана големо колку избирачки список на изборно место фемина.мк Гооолем поздрав до екипата.... Madam-A Someonespecial poenta fighter Gordana10 simona.a cresa-jagoda Umbrella22 vitomir bebence456 missfortuna CutieWithABeauty Snow-Star,Marijana93 Abeja, Barbie20, Makedonkamak Nati.P Cka Anabelle-Amorette Emoonlight bubac tea4e RainBow Ketrin.moon Dream girl Viktorijaaa5 Mahidevranfan,cute-32 Marick14 Kaylie Stefani999 Marossa Summerlover AnaKarenina Srckata28 Hipica Antoniaaa XstrongerX Pappilon-papi мислам дека може овде да се организираме првомајски
Eee oдамна ве немам поздравено...сега еден нај СП ќе упатам до: Someonespecial sanja.burgundy Gordana10 EMoonlight Barbie20 leighton23 Umbrella22 Ketrin.Moon lunicka Doozy Viktorijaaa5 Anabelle.Amorette Elennaa mili4ka123 Irrepleceable cresa-jagoda Повелете порција здрава храна
Kaylie, Kaley, AnaKarenina, simonna.a, Mahidevranfan, MayDiamonds, Moonstone.17, Marijana93, EMoonlight, Umbrella22, Marossa, makedonkamak, BelieberYeahh, Snow-Star
Еден поголем поздрав од мене до личности што обожавам да ги читкам и ми го збогатуваат денот со своите постови. Следи подолг список Someonespecial,EMoonlight,MadamA,xStrongerx,Kaylie,Anabelle.Amorette,DreamGirl,Dvolicen, Dаydream,Doozy,Elennaa,Vikica.cuci,kala21,AnaKarenina,Hipster,RainBow,Lilit,Silver.E,Abeja... Посебно место за поетесите:ariela09,Ketrin.Moon,francais,Shelea...
Дури сега ја отворам темава, па затоа касно возвраќам на поздрави Поздрав бек до EMoonlight и Madam A, a ги поздравувам и сите мои феминки од Онлајн шопинг. И еден голем наааајголем поздрав до милата Abeja. И сите феминки кои се ЗА сладолед.
Специјален поздрав до сите форумџики. Овојпат ве честам со една препорака: „Доколку сте тажни,насмевнете се.Доколку сте насмеани,продолжете да бидете такви.“ -Анонимно