Возвраќам Маросса Спремно да ти е за утре сабајле: Ова за остатокот од денот да го изгураш : Спојлер М,
cute-32 Srckata28 Anabelle.Amorette Silver.E makedonkamak EMoonlight BelieberYeahh Golden poenta Elennaa
Најспецијален поздрав до Витомир за твоето враќање на форумот. Се надевам дека ќе имаме можност за неограничено дружење на виртуелниот простор. За добредојде
Ќе ме извините останатите сега али морам да упатам најголем поздрав до една многу драга личност за мене, што се заборавивме во последно време. Нај нај нај нај најголем поздрав до:LittlePinky! Недостасуваш и ти и твојата дружба мор. Еве частење за нас двете ќе се прејадеме.
Е тоа е, обврски.. Поздрав бек до тебе мор.. Од сега почесто ќе ти пишувам, ќе ти досадувам Maлку и здрава храна..
Специјален поздрав до СИТЕ!! Имајте добра и убава ноќ..и секако убаво да си поминете на 1ви мај..искористете го денот до максимум и не дозволувајте времето да го расипе вашето расположение
До Растур бенд-секонд тајм Ви се молам,ма каква Тијана,каков флај флај кон скај скај има оваа песна да победе и тачка! поздрав,да ве потсетам на текстот до 8 мај научен Уште ти ми требаш Останав јас засекогаш истаааа никогаш моја нога на модна пистааа ама на реклами сум прва за МУ МУ не сум мрзааааа ен,ајде,на ен дава три Те керо мучо,не одам на каучоооо МУ,МУ,МУУУУУУУУУ ој запали град облечи ми нешто кожноооо запали и бароооок одиме на време турскоооооо Те видов тебееее и денот многу грдо сега ќе ме поминеееее ееееееееееееееееееЕЕЕЕЕЕЕЕ Уште ти ми требаш,будалооооо ти не си моја судбина туго никаквааааааааа МУУУУУУ,МУУУУ Ево зоре,ево зоре мозок ја да потражим ево тебе,ево тебе..лелелелеллеле уште ти ми требаш,а ја нисам дома сеуштеееее.....ЕХЕХЕХЕХЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Emilia. Attias! Срцко, денов ми помина како една минута. Таа минута беше минутата кога ти ми рече:"Немој!", а јас сепак го сторив тоа. Сега се каам поради тоа мое дејствие. Друг пат, ако пак сторам нешто слично, веднаш да ми залепиш шамар. Да не му ја мислиш, оти сега јас цел месец ќе му ја мислам. Love you Sweet dreams
Elennaa LittlePinky LittleFairy Dog-lover Papillon.Papi simonna.a Kaylie CutieWithABeaty Dream-Girl Viktorijaaa.5