Еден најспецијален празничен поздрав Самерка, Горде, Антонина, Еленка, Кетрин, Аbeja, Elissa, Viktorijaaa5, k.i.m, Madam-A, DAngel, Anouk, Dream-Girl, bubac, Anabelle.Amorette, the-girl1, Lella, Kaylie, Golden, simonna.a, Jenniffer, leighton23, Vikica.cuci, makedonkamak, francais, ariela09, Flower27, Barbie20, julie77, kala21, cresa-jagoda, poenta, XstrongerX, sadgirl21, rici.aaaaa, vinozito1, ozbilnazena Спојлер
Поздрав до : SV1911 , Anabelle.Amorette , AnaKarenina , poenta , Elissa , CutieWithABeauty , Someonespecial , BelieberYeah , Papilon.Papi , smonna.a , Elennaa , QueenElena , Dream -girl , Dog-lover , Cvetetto , Madam-A , LittlePinky , Golden , EMoonligt ... Почестете се и имајте убав ден .
Грасиас, скроз, поздрав и до тебе, до LittleFairy, Теа4е, Спешлка и Жапче, одамна ја немам поздравено, сега ми текна дека ја нема нешто, ама читат :geek:
Поздрав до сите кои ме поздравиле,а воедно поздрав до сите кои чекаат топло време конечно да заличи на пролет,и конечно дојде викенд ,па да уживаме во него
До: Elissa Благодарам за позз и баш по мој вкус парфемите. Секоја ти чест, знеш да одбереш. Еве нешто од мене за тебе, мислам ќе сфатиш по кој повод ја добиваш. Заслужено, нема што тука. Прекрасна дама заслужува вакво нешто.
Најпрво сакам да ја поздравам женскава над мене, попздрав до Madam-A, ептен си ми интересна, посебно со тоа крајното, потписот по кој те распознавам, барем јас. Поздрав до тебе Поздрав до АнаКаренина, каде и да си, се надевам де уживаш максимално! До Спешлка која ретко ме заборава во некој поздрав. Ептен си ми интересна за читање, обожавам да те читам и со душа чекам твое ново мислење. Ти си една од феминките кои редовно ги читам. Огромен поздрав до тебе Хипстер, девојко ти ми се губиш мене, огромен поздрав и до тебе Поздрав и до: anabel-a, Lilit, Barbie20, bittersweet, Umbrella22, Dream-Girl, Kaylie, lunicka, julie77, Gordana10, Doozy, Elenaa. За да ни тргни денов.
~Madam-A ~Gordana10 ~Elissa ~Dream-Girl ~Someonespecial ~simonna.a ~LittlePinky ~Golden ~Papillon.Papi ~Marossa ~Ketrin.Moon ~Primadonna ~Dog-lover
Па добро, битно го видов ова. Дефинитивно една од моите омилени страници за лајкање на фб. Има и Хјуманс оф Бостон, Чикаго, Амстердам, Париз... Личен фаворит после Њујорк ми е Хјуманс оф Техеран! Скроз различна слика добив за нив како земја и народ. Отвори ќе видиш, модерни и позитивни луѓе, и мнооооогу убави и спицкани жени. Поздрав до тебе и до сите што ме поздравиле, ако не ми текне да се пребарам, ништо од бизнисот.
Фала на поздрав девојки Еве и од мене за вас: Vikica.cuci (-фала на убавите зборови ), сум приметила дека си филмоман па еве по тој повод ви праќам тебе и на tea4e, филмска ужина Еве и десертче од ваков калибар ако се осудувате да го пробате ова: Спојлер Ако не, еве нешто покласично: Убав ден цурици! Ваша М,
Најголем поздрав до lightning123 Ти благодарам од срце Фала ти за тоа што ме разбираш, како ни еден друг на форумов.Секогаш кога ќе ти треба пријател, совет не заборавај да се обратиш кај мене, јас ќе те посоветувам исто како што направи ти.Фала за љубезноста и искреноста.Ти благодарам за советот и би сакала да се запознаеме и во живо а дотогаш... те частам
x-MajaEsposito-x. Срценцее и јас би сакала да те запознаам. Мило ми е што мислиш вака за мене. И немој да заборавиш, за што и да е слободно пиши ми. Секогаш ќе бидам овде за тебе, а и за другите се разбира. П.С. Си ми ја погодила тортата. Другпат јас ќе частам Поздрав.