Одамна не сум поздравила ... Овојпат поздрав до : Lovely93, EMoonlight, Someonespecial, Elennaa, Dream -girl, Madam-A, Umbrella22, Jenniffer, Ketrin.Moon, SparkyAngel, Agrona, Kaylie, Barbie20, bubac, Doozy, Lana.del-rey, Papillon.Papi, hristinnnna, Elena69221, Emotional123, MayDiamonds, XstrongerX, Abeja, jovana03, Antoninaaa, AngelOfArh, Waka-waka, Maroon5,Gordana10 ... Ве обожавам сите, фала што сте тука и што постоите ,ве ценам многу и ве сметам како мои блиски луѓе на кои што можам да им се обратам за било што да побарам помош и совет...
До комшика ми Kaylie за убавиот поздрав од пред некој ден , до омилените кои не можам а да не си ги поздравам: Самерка, Антонинка, Горде, Eленнаа, АнаКаренина, Elissa, Anouk, DAngel и до двете девојки кои освен што ми се премногу мили и омилени за читање, плус и страшно ми се допаѓа и нивниот вкус за музика - Viktorijaaa5 & Madam-A До makedonkamak, Ketrin.Moon, Daydream, Kaley, Umbrella22, Vikica.cuci, Marossa, Serafima, bittersweet, Doozy, Abeja, hermosa, Marijana93, ozbilnazena tea4e, Dog-lover, simonna.a, LittlePinky, Dream-Girl, Mahidevranfan, Snow-Star, Papillon.Papi и сите останати драги од фемина јуниор И секако за првпат да си ја поздравам Valerin Спојлер
Возвраќам поздрав до сите кои ме поздравиле (некако ја заборавам темава ): - Umbrella22 х 2 - Snow-Star - LittlePinky - Marossa - jovana03 - Kaylie И еден нов поздрав до: Gordana10, Lovely93, Tessie(каде исчезна ма ти???), Someonespecial, Fighter, Makedonkamak и Sunfemina.
Поздрав бек до Vikica.cuci Umbrella22 Snow-Star Someonespecial Времево не е баш за сладолед, ама јас му се намерачив последниве денови
Ајде и јас малце со поздравите Специјален поздрав до: Snow-Star,atala,Srckata28,Pink.Barbie,cute-32,Cvetetto,Anabelle.Amorette,Papillon.Papi,Elissa,BelieberYeahh,Golden,DreamGirl,lightning123, Crystals21,EMoonlight, simonna.a, ColoursOfTheRainbow Спојлер Почестете се И еве земете си по еден парфем за да се прскате
СП до: Jenniffer, Mahidevranfan, lighting123, Madam-A, Viktorijaaa5, Someonespecial, CutieWithABeauty, Snow-Star, Umbrella22, francais, EMoonlight, Marossa, Ketrin.Moon, Kaylie, Nausicaa, Silver.E, Abeja, AnaKarenina, ariela09, DayDream, kala21, WaffleGirl, Yipman2, the-girl1, gingerchild, Doozy.
До убавото девојче со убаво име. Ќе се препознае, знам дека ќе прочита. Ти подарувам среќа затоа што единствено тоа го заслужуваш, најмногу на свет.
Ketrin.Moon Sadgirl21 Viktorijaaa5 Umbrella22 Nati.P Vikica.cuci Elissa Someonespecial Jovana03 Dream-girl Leighton23 Jenniffer Kala21 Kaley iloveyou29 Ајде на кафе
Ви возвраќам девојки Viktorijaaa5 Marijana93 Dream-Girl Someonespecial (Фала ти на пофалбите, баш ми е драго што ти се свиѓале песните ) М,
СП до bittersweet, одамна те немав сретнато низ темиве и не сум била во тек со настаните, но сега гледам дека си повторно бремена... значи се израдував како за сопствена сестра!! Гушки до тебе и се' најдобро...
Anabelle.Amorette,Papillon.Papi,Srckata28,srcence1607,Maria.Vampire,Natali.3,Dream-girl,Viktorijaaa5, Someonespecial
Поздрав до ПОЕНТА Место за пиење јас ова ке ти го посветам не барај од сонцето вечно да свети, не барај зошто постои ноќ. Не барај од човекот вечнода живее, не барај зошто постои смрт. Не барај од мене да престанам да љубам, не барај зошто постоиш ти.
Еден огромен поздрав,од срце до сите членови. Посакајте и добредојде на пролетта.Овојпат таа навистина дојде. И секако уживајте со колачи од кујната на Срцката28. се шегувам.
СП бек до сите кои ме поздравиле.. СП и до.. Jenniffer lana.del-rey Ketrin.Moon Barbie20 SweetChild Umbrella22 Elissa Girl-50 Someonespecial Dream-girl Moonstone.17 Golden Simonna.aa Snow-Star .....