Вака во убаво саботно расположение да си ве поздравам сите што ме поздравиле или не ме поздравиле, абе апсолутно сите Имајте прекрасен викенд драги мои Спојлер
Викендски поздрав за сите феминки и феминци, независно дали сте на диета или не, здрава храна никогаш не е на одмет Со љубов, ваша М,
Специјален поздрав до: Bile15, Strumfeta17, WaffleGirl, ColoursOfTheRaimbow, Emilia.Attias, Papilon.Papi, x-MajaEsposito-x, CutieWithABeauty, Cvetetto, Bubic.k, girl2, Dream-Girl, Elennaa, Simonna.a, elliesaab...
Ве поздравувам сите кои се осеќате наспиено и одморено,недела е ден за уживање затоа искористете го максимално Ве поздравувам со здрав појадок
Поздрав до цел форум. Машки и женски, големи и мали,вљубени и лути, среќни и тажни, сите ве поздравувам. Лајтнинг ќе ја нема некој период, ќе си лежам во болница, да не ме мислите.
Umbrella22 EMoonlight Madam-A Dream-Girl Мakedonkamak lightning123, ти посакувам брзо оздравување Имајте убав ден, девојки
Пролетен поздрав до: lightining123 MandyLane Hipster Kaylie Elennaa Dog-lover Mahidevranfan CutieWithABeaty simonna.a WaffleGirl Someonespecial makedonkamak
Специјален поздрав до сите кои во изминатиов период ме поздравиле,зошто не бев често присутна и има изнапишано многу страни за кои искрено немам време да ги прелистувам и да враќам поздрави. Гушки до таквите,ако ги има секако,и поздрав до сите кои едвај чекаат да започне летната сезона за да ја дувнат некаде,оти мене искрено ми чади главата од обрврски и стрес. Поздрав девојки и момци,уживајте во временцево,конечно го дочекавме вакво,пролетно!
Жени што сте се запнале бре со тоа овошје, кај се бишките печени? Шала. Инаку СП до сите феминки - ученички, студентки што мака мачат да се натераат себе - си на овој прекрасен сончев ден да седнат и да поправаат оцени. Кој за свидетелство, кој за индекс, исто му се фаќа. На, освежете се! Дишнете малку..