....Сите следачи пред мониторите,кои во друг таб имаат отворено Facebook ама помило им е да бидат присутни тука,што со споделени мислења,што со пратење на мислења.
Еден гоолем специјален поздрав до СИТЕ ВАС,ПРЕКРАСНИ ЛИЧНОСТИ НА ФОРУМОВ Конечно дојдоа и овие сончеви денови кои со нетрпение сите ги чекавме..затоа уживајте во нив и користете ги до максимум..но бидејќи е топло не заборавајте да се освежувате со некој убав ладен пијалок
Cпецијален поздрав до: cresa-jagoda,Papillon.Papi,Someonespecial,Dream-Girl,EMoonlight,Snow-Star,Stefani999,CutieWithABeauty,Marijana93,LittlePinky,bubac,Kaley,Marossa,Elissa,Madam-A,BelieberYeahh и сите останати кои некогаш ме поздравиле.Cе извинувам ако заборавив некого,сигурна сум дека заборавив. до вас!
Позз до сиите фоρумџиκи и фоρумџовци! Да сте живи и здρави, сρеќни и весели и исполнети со мнооогу љубов!
Поздрав до Anabelle.Amorette ,lightning123,Dream-Girl,Kaylie ,Papillon.Papi,LittlePinky,Golden и до сите пролетно расположени
Gordana10 Summerlover Antoninaaa ozbilnazena Elennaa Marossa Madam-A Elissa Anabelle.Amorette cresa-jagoda Umbrella22 Viktorijaaa5 Jenniffer gingerchild
Someonespecial оваа го слушам,те поздравувам и тебе со истото за добра ноќ за релаксација ... Знам дека е полн погодок http://www.youtube.com/watch?v=YiQWgWiwBqc Поздрав и до сите оние кои уживаат со ваквата Chillout музика Добра ви ноќ
Во последно време уживам во тишината... СП ...Кетрин,Спешл,Чадорче,Дог ловер,Силвер Е, ,Елиса,Мадам А,Викорија5,Хермоса, Цреша-Јагода,Македонкамак, Мароса,АнаКаренина,Еленаа,Барби,Дрим Грл
Kala21 поздрав и до тебе. И јас последниве неколку дена преферирам да се дружам со тишината и уживам во неа. Возвраќам поздрав и до Dog-lover и Jenniffer и ја користам приликава да ја поздравам Madam-A. Ве гушкам.
До: Gordana10 RainBow Silver.E Dream-Girl Snow-Star EMoonlight ozbilnazena Elissa CutieWithABeauty Papillon.Papi Valerin vitomir QueenElena LittlePinky Anabelle.Amorette cresa-jagoda poenta Srckata28 Lovely93 Nausicaa Golden SimonaTino simonna.a Elennaa fighter kala21 bubamara12345 Crystals21 Marossa Dog-lover Заслужувате сите еден ваков одмор.... Можеби еден ден, никогаш не се знае Aх, Бора-Бора...
одамно не сум поздравила гордана Лела Ким Сомеонеспецијал Илипили Ричи ааааа чадорЧе22 Ади888 Аноук Дог ловер Антонинааа сите од тема бременост&бебе
Поздрав и до вас Someonespecial & kala21 А за Barbie20 ( ) поздрав со: Нема промашај со сладолед, нели? Ваша М,