Поздрав до Psychic, Anabelle.Amorette, makedonkamak, fatamorgana123, Srckata28, Dream-Girl, Madam-A, Elennaa, CutieWithABeauty, Viktorijaaa5, poenta, lightning123, Lella, sadgirl21, Valerin, kikav, K-Pozitiv, Papillon.Papi, simonna.a cresa-jagoda, BlueHeart Jeniffer Останете ми со здравје
Поздрав до сите оние кои обожувам да ги читам а има и некои нови кои ми оставиле добар впечаток : Anabelle.Amorette , AnaKarenina , Gordana10 , poenta , Dream-Dirl , Someonespecial , makedonkamak , Papollon.Papi , BelieberYeah , WaffleGirl , CutieWithABeauty , EMoonlight , Golden , Madam-A , Ondula , lightning123 , Mahidevranfan , cute-32 , Elissa , Elennaa , QueenElena , QueenSM , Katrin.Moon , Marrosa , simonna.a , cresa-jagoda , ColorsOfTheRainbow . Дојдете сите овде да се почастиме .
СП до Викица.цуци , Стефани999 , ВафлГрл и до Македонкамак Се надевам убаво си го поминувате викендов
Duffi Elennaa Grean-eyes Ади888 Rici aaaa Angell Someonespecial Antononaaaаа Аноук Мис ричи поздрав до сите вас
Возвратен и најспецијален до: Snow-star,Anabelle.Amorette,Srckata28,tea4e,Papi,lightning123,Dream,CutieWithABeauty,Ondula,erica Голем и до: cute-32,Little-Pinky,Cvetteto,Golden Dream,кај си ми I miss u!
СП до girl-miri Фала ти eптен на поздравот, имаш од мене уште поспецијален, гушки до тебе и бебушката И до милата Anabelle.Amorette Имајте убав ден девојки!
Сп до македонкамак, Спешлка, Elissa, нервозната summerka , Snow - star, софи, Аноук, Dream - girl, girl - miri
Eден најголем, најспецијален поздрав до сите За убавo, летно расположение и позитивна енергија во текот на целата работна недела...
СП до сите феминки! На 5 мај сум направила една година на фемина, а јас заборавив така да почастете се.....
Специјален поздрав со кафе до... Сите оние феминки кои знаат да ѓи почитуваат и ценат новите феминки ,па доколку има такви ...придружете ми се
СП до:Snow-Star,CutieWithABeauty,Dream-Girl,erica,lightning123,tea4e,Ondula,Golden,Anabelle.Amorette,Srckata28,ColoursOfTheRainbow,Shayk,Hipica, QweenSM,Little-Pinky,cute-32,Lella,Cvetteto,esperansa777,kaylie,Papillon.Papi И до сите други! Гушки,ве сака Waffle