Возвраќам на Madam-A и WaffleGirl , ве обожавам. Нов СП до: -Golden -CutieWithABeauty -Gordana10 -Lovely93 -Viktorijaaa5 -Jenniffer -Papillon.Papi -poenta Спојлер Се надевам дека има за сите,ако се малце кажите ми,одма ќе направам нови.
Хахахаха само здρавје ни се пρаќа на сите пошто сите нездρави хахаха, шала на стρана еве и од мене еден голем поздρав и до здρавите
Поздрав назад до girl-miri и нејзиното мало пеперутче А СП до идната мамичка Agrona, со лесно мила Да не ги заборавам и Madam-A , Nausicaa ,Umbrella22, EMoonlight, bubac, Ketrin.Moon, sweet-star,levely, Perina , Princess.S . Имајте убава вечер мили девојки!
СП до: -ColoursOfTheRainbow -WaffleGirl -Snow-Star -Someonespecial -CutieWithABeauty -Dream-Girl -Erica -Anabelle.Amorette -lightning123 -Hipica -QweenSM -Little-Pinky -Papillon.Papi -Lella -Madam-A -Golden -Gordana10 -Jenniffer -Poenta -Duffi -и сите други. Почастете се, не се срамете
Неколку дена не сум се раздолжила, . Возвраќам поздрав девојки драги: Srckata28, Anabelle.Amorette, ColoursOfTheRainbow, Marijana93, Snow-Star, duffi, Ondula. Нов поздрав упатувам и за Moonstone.17 & CutieWithABeauty (зашо им текнало на мене во една оговарачка тема ) Ваша, М
Гушки и бакнежи до: EMoonlight, Dream-Girl, WaffleGirl, Golden, Ondula, Papillon.Papi, ColoursOfTheRainbow, Emilia.Attias, Cvetetto, CutieWithABeauty, Strumfeta17, Elenna, QueenElena, natemila, Jenniffer, Crystals21, Eliesaab, Sagitarius57, Anabelle.Amorette, Vikica.cuci, Lella, Bubic.k, Nausicaa, Viktorijaaa5. Огромен поздрав до моите омилени членки за читање: Madam-A и Cka. Мажите: Captain-Omni, Vitomir и Stefchef И главната модераторка: Rainbow.
Возвраќам поздрав до мојата мила Madam-A (да знаеш дека те оговарав и тоа многу ..кажував само колкуууу те почитувам и колку ми е мило што те има овде на форумов И до девојчето кое чекам да го запознаам-lightning123 Еден посебен специјален поздрав до мојата дадичка која ме заборави QweenSM Нов специјален поздрав до: cute32,SnowStar,ColoursOfTheRainbow,WaffleGirl,Ondula,Golden,Anabelle.Amorette,Srckata28, Dream-Girl,erica,Papillon.Papi,makedonkamak,Lella,Elissa,atala,Adina,EMoonlight,Stefani999,BelieberYeahh Се извинувам ако заборавив некој (п.с ме бива мене за заборавање..затоа не се лутете)