СП до: didicool (одамна не сум ја поздравила ), Antoninaaa, Summerlover, Elissa, Gordana10, Anouk, DAngel, Elennaa, Barbie20, sadgirl21, Anabelle.Amorette, Madam-A, Nausicaa, Viktorijaaa5, lunicka, Doozy, Ondula, Lella, Kaylie, tea4e, Dog-lover, Mahidevranfan, Papillon.Papi, Dream-Girl, cute-32, Srckata28, Snow-Star, CutieWithABeauty, makedonkamak, Marossa, QweenSM И до момците коишто исто така одамна не сум ги поздравила - Yipman2 & Sawyer
Најспецијален поздрав до : Anabelle.Amorette , AnaKarenina , Papillon.Papi , BelieberYeah , Someonespecial , WaffleGirl , Ondula , Cvetetto , Elennaa , QueenElena , Elissa , CutieWithABeauty , Madam-A , Dream-Girl , Gordana10 , poenta , cute-32 , Marossa , makedonkamak , lightning123 , Golden , Silver.E , EMoonlight , ColoursOfTheRainbow .
Gordana10 Elennaa ColoursOfTheRainbow Anabelle.Amorette Snow-Star Hipica vitomir Dream-Girl Someonespecial Papillon.Papi Elissa Nausicaa EMoonlight Snow-Star kala21 LittlePinky bubamara12345 cresa-jagoda Golden natemila Summerlover
Леле жени ќе ме умрете со сликиве од благотии Кога и да отворам странава, почнувам да осеќам дека сум гладна Aма ако...од убавини на никој не му е лошо Еве од мене поздрав за сите што постирале слаткиши и ми прават лиги тука Ја користам приликава да возвратам поздрав на Snow-Star Имајте убав и шеќерен ден Со љубов, ваша М
Сите феминки и феминковци , временцево се подгрева, време е за овошје и сладоледче, и по некое колаче надвор, на прекрасното време... Уживајте! И еден посебен поздрав до Жена, Мајка, Кралица си , те обожавам !!!
Прво поздрав до оние кои ме поздравиле, а не сум видела. Иако ретко се пронаоѓам. Специјален поздрав до феминките кои ги следам: - Lella - Papillon.Papi - Someonespecial - Jenniffer - Madam-A - Elennaa - Mahidevranfan - Golden и уште многу други.
Сите ве сакам! Сите ве поздравувам! Малце смеа...и така Беше си едно ниско Симончиште беше си тоа учело хемија по цели неделi беше тоа денес ослобoдиле од тест беше си тоа радувало беше си тоа за утре друг тест сега се спремало беше си то седнало на стол беше си на фемина загледало беше си ВАС СИТЕ ПОЗДРАВИЛО! беше си тоа малце забегано беше и остана забегано ама нема врска битно е да се смееш дали е токму или не токму на Симончиште исто и е... Ве сакам важно денес сите па затоа еден СП од мене наздравје нека ви е! Ве сакам!
Овојпат сакам да си ги поздравам Summerlover Someonespecial AngelOfArh Elennaa Jenniffer Umbrella22 bubac Elissa Agrona Lovely93 Barbie20 Madam-A и Ketrin.Moon те нема Кетринке убава
Сп до Ана Каренина. Секогаш кога ги читам твоите постови ми пренесуваат некоја позитивна енергија. Браво.
До сите што ме поздравиле и прашуваат за мене. Tука сум јас, не бегам никаде. Само со слободното време послабо стојам. Уживајте во овој убав сончев ден.
Поздрав и отпоздрав Someonespecial Summerlover Papilon.papi makedonkamak poenta vitomir CutieWithABeauty Snow-star Madam-A fighter srckata28 Gordana10 Anabele.Amorette QueenSM tea4e