bubac мила ти благодарам на прекрасниот поздрав. Ова со плажава ептен си ме погодила Разлади душа во овие топли моменти, и уште нешто ти знаеш што...
Поздрав до сите! Имајте убаво расположение денес, смејте се многу за да ви се продолжи животот. http://www.youtube.com/watch?v=TpMAfJv7J2Y
Не сум поздравувала одамна. Еве еден подолг список, се надевам дека никој не заборавив. Someonespecial Madam-A Cka Anabelle.Amorette WaffleGirl Dog-lover hermosa ColoursOfTheRainbow Papillon.Papi erica sweet-star tessie AnaKarenina Moonstone.17 Flower27 CutieWithABeauty the-girl1 Jenniffer Dream-Girl Elissa Viktorijaaa5 girl-miri Ondula EMoonlight Ве сакам!
Поздрав бек до неколку феминки што ме поздравиле. Од мене наместо торти и колачи, еве по една убава мисла Snow-Star “There are no shortcuts to any place worth going.” — Beverly Sills Lella “Man is so made that when anything fires his soul, impossibilities vanish.” — Jean de La Fontaine the-girl1 “Don’t be afraid to give up the good and go for the great.” — John D. Rockefeller De-lovely “Happiness can be found in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” — J.K. Rowling kala21 “The best way to predict your future is to create it.” — Peter F. Drucker lightning123 “You can't rush something you want to last forever!” — Unknown cresa-jagoda “When you love what you have, you have everything you need.”
Благодарам на поздравите девојки Возвраќам со овошна салатичка на Moonstone.17, Viktorijaaa5, Elissa, Nausicaa & Lella Добар апетит. ! Ваша, М
СП до: Jenniffer, Anabelle.Amorette, Gordana10, Someonespecial, lighting123, WaffleGirl, ColoursOfTheRainbow, Snow-Star, CutieWithABeauty, Madam-A, the-girl1, makedonkamak, Viktorijaaa5, Mama25, Lella, Ondula. Фала ви за поздравите девојки, чест ми е што се пронаоѓам во вашите листи.
СП до Срцката28. Кафето од сликата в ум ми остана. И СП до Џенифер со најубавиот аватар Уживајте во прекрасни зајдисонца.
Огромен поздрав до сите диеталки! благодарам на оние кои што ме охрабруваа и ми беа дополнителна мотивација! Се надевам наскоро ќе видам и други слики before and after освен моите, секако. Да се почастиме за успехот!