Captain-Omni http://www.youtube.com/watch?v=pN6uSSg32p0 Осеќам неодолива привлечност. Да беше фб ќе те боцнев. и до Вики и Мадам-А со себапот...
СП за Hipster, убав ти помин во странција Не припазувај на поведение Среќен пат, еве ти сендвич за по пат Спојлер Возвраќам поздрави и на: XstrongerX & CutieWithABeauty Спојлер
Одамна не сум поздравила некој па сега ќе го сторам тоа . Еден голем специјален поздрав за : AnaKarenina , Anabelle.Amorette , BelieberYeah , Papilon.Papi , CutieWithABeauty , makedonkamak , Madam-A , WaffleGirl , Cvetetto , ColoursOfTheRainbow , EMoonlight , Golden, Silver.E , Someonespecial , Dream-Girl , lightning123 , Elissa , Umbrella22 , poenta ... Почестете се и уживајте во денот .
После мноогу долго време да поздравам некого -LittlePinky -Dream-Girl -Cvetetto -CutieWithABeauty -Someonespecial -Anabelle.Amorette -Elennaa -Srckata28 -Elissa -BelieberYeahh -Papillon.Papi -Stefani999 -Snow-Star -WaffleGirl и после јадењето и пиењето сите овде
Лелее cutie-32 со оваа последната слика, ме занеси тенкс, исто и Snow-Star ајде женски идеме на релакс еве и од мене за остали феминки
Најспешл до: Snow-Star CutieWithABeauty DreamGirl erica lightning123 tea4e Ondula Golden Anabelle.Amorette,Srckata28 ColoursOfTheRainbow Shayk Hipica, QweenSM Little-Pinky, cute-32, Lella, Cvetteto esperansa777, kaylie Papillon.Papi Изволте! Спојлер се извинувам ако некој заборајв
Поздрав бек WaffleGirl СП до: Snow-Star DreamGirl erica lightning123 Ondula Golden Anabelle.Amorette, Srckata28 ColoursOfTheRainbow QweenSM cute-32, Lella, Cvetteto Papillon.Papi BelieberYeahh Elissa Flower27 tiph24 Stefani999 Madam-A EMoonlight makedonkamak Adina
makedonkamak cutiewithabeauty umbrella22 golden gordana10 snow-star ketrin.moon mama25 koritsaki anggell elisa mims-89 nausicaa madam-a anakarenina lighting123 anabelle-amorette dream-girl girl-miri someonespecial Имајте пријатен остаток од денот,уживајте,засладете се.
Поздрав бек до Snow-Star и EMoonlight По една освежителна лимонада за вас А поздрав во еден правец до Спешлка во чиј пост во СДК си се пронајдов Ова ми е прва година да немам за учење овој период, дури чудно ми е Ама и јас до лани вака ко тебе збеснував при крајот на мај... додека надвор сонце грее, деца си играат на улица, јас морам да учам :geek: За тебе еве благо за концентрација Ајде издржи уште малку, па после цело лето ќе уживаш
До: EMoonlight Благодарам за поздравот, еве од мене едно возвратено поздравче со коктекл по твои избор. Уживај!