сп до вики4е се надевам ке најде време да не читне. ми фалиш многу, горде девојко каде си ??? и сп до сите девојки кој се среќно вљубени а останатите трк надвор да ќарите некое парче поздрав до ситееее ми фалите многууу
СП до мацуш, би јорселф, теди, душица, ловли грл, смајли, бона, вајлд грл, алисе, до оффи(многу ти е јак аватарот) и до сите кои денес се хепи ,
Специјален поздрав до... Офи, Трендафилка, Гоу, Лилит, Ангелче, Лоли, Бројче, Вајлд, Докторка, Спичлес, Џули, Ози, Мис Индипендент, Скај Ејнџел, Анфејтфул, Карина, Багуфче, Хипица, Викиче, Вери, Ким, Боа Виста, Дејзи, Старфиш, Аннии, Анннни, Озбилна жена, Карак, Смајли, Сесилија, Кате, Душица, Шилеа, Теди, Анатх, Лукс, Мимс, Гордана, Кикето, Блубери, Виножитка, Аполон, Марли, Скарлет, Винтер Грл, Брајт, Ненушка, Пирамитка, Ирена, Анито, Неса, Катакомба, Тенкаи, Белен, Нина, Стронгер, Ива, Лавли, Алис, Мацуш, Лина, Чика, Вајлд Ејнџел, Аничката, Кукличка, Би Јорселф, Батерфлај, Бона, Енџи, Маца, Вајлд Грл, Мистериозната, Фиарлес, Лудача, Мина, Зоки Поки, Лакримоса, Снејк, Тања, Кенди, Инола, Бани, Маченце, Барби, Ариел, Магнолија, Волфче, Детсмајсикрет, Бјутифул, Рената, Ординари, Лудото, Грл, Саншајн, Срцулка, Сенца, Розич, Цирибирибела, Стрејнџ, Њуринг, Ива Силва, Ема, Лижалка, Ла чикита, Беатрис, Мис, Розита, Хоупфул, Реинлавр, Пеперутка, Фемина ск, Вику, Савана, Елена класик, Секси лејди, Воман ин лав, Бланка, Ени фебјулос, Росонерка, Маца, Шајнинг стар, Хепи грл, Мејд ин хевн, Славица, Јуле, Фемина 90, Грл лав, Томциа, Клара, Споилд Бејби, Анима, Маја, Вака вака, Дол, Лејди свит, Уна, Броукен, Мартинчеце, Исак, Грл 12, Етјена, Велешанка, Вајолет блу, Бејби кети, Ла Рагаца, Ла Чика, Дарла, Пинк Пантерка, Маа, Ганшајн, Китен.. итн. Не, не ми беше досадно . Знам дека пола и повеќе нема да го прочитаат поздравов, ама ако..
Ху! Зарем не те мрзи Харлоу? Како и да е СП до тебе и сп до сите останати феминки, кои ги сакам најмногу!
СП упатувам до Россонерка, зашто денеска прекиснав на форумов, и од работа и од дома, а она ми се виде најинтересна, некако жива и лелеава. Башка е GG fan, што е најголем + .
Голем поздрав до Харлоу.. Мило ми е што се прочитав во тие! СП, и до Сите мили и не мили, до сите храбри и не храбри, и до тие кои се директни, или пак индиректни... До тие што не се замараат деновиве со ништо.. До тие кои уживаат само. До тие кои неделава им помина многу брзо. СП до мама. СП до тато. Ај лаф ју!
СП до сите што денес работеле како коњи(кобили во случајов ) Ви посакувам пријатен одмор, па утре со нови сили
Фалааааааа Многу ми значи ова Мило ми е што ми упатуваат поздрави, a дури немам ни цветче од постови И поздрав до сите феминки, кои на дожлививе деновиве Фемина им е најдобар пријател
Специјален поздрав до сите што на некој начин се нашле во гомце ситуација и не се откажуваат, и фураат, и имаат сила за насмевка, и знаат да кажат извини, и знаат да подадат рака на некој што паѓа, и знаат да кажат искрено те сакам, и и и ......и до сите за кои моментално не можам да соберам сила да ги именувам посебно (проклето вино ах...) На бе на, едно комерцијално песниче, знам досадно е, ама јас си го сакам и се надевам ќе ви поттикне барем една минијатурна емоција ако ништо друго. Ве гушкам женишта и девојченца едни ФЕМИНски http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U&ob=av2n
СП до Тедибеар, до докторката, до Харлоу и нај СП до Пирамидкава над мене, за песната Добро, чак и за слаткиве муциња на вокалов
АААаааааааааааааааа пирамидааааа јас ги сакам хртс и нивниот вандерфул лајф Ги сакам и бетттр ден лов Тие ми се фејворит Можеш да ми ги подариш мене? Спрецијален поздрав до сите кои спијат со палки за голф и сите што ги сакат хртс и нивниот прекрасен лајф
Благодарам на сите кои ме поздравија И јас неможам да одолеам на приликава да ве поздравам феминки, особено оние мене посебно драгите *Angelche *Starfish *Trendafilka *Offspring *Go-Girl *Phyramide *Speechless *Rainbow *Бројче *Karina8 *Lolipop23 *Renata77 *Violetblue *Wild.Child *Bona *Unfaithful18 *Lilit *Dunja *Baguf4e *Dushica-sk *Harlow *Annii *Lux *LovelyGirl *Hipi *Julie77 *Lina24 *Senza.parole *k.i.m *x.Daisy.x *Mozaik
Фала Алис, јес со црвени букви сум ЦРВЕН поздрав и до тебе најголем и поздрав до првиот член што ќе се зачлени од овој момент
сдп до elygj, Frosin4e, karina8, ludoto19, maa, nesa, sonce777, Tenkai, velesanka што моментално читаат кафе муабет еве и едно утринско кафе од мене да ве расониме малце а најголем поздрав до блонд, бидејќи пред 1 саат дознала дека ќе биде мама
Сп до сите што ме позфравиле..ве и сп до останатите форумџики кои одвај чекаат вечерва да почнат журките..
Специјален поздрав до Blond и бебчето кое го носи во мешето Јас дури сега уконтав што е работата, на почетокот мислев дека е недоразбирање, потоа дека е шала и дури сега сватив дека навистина е