Еден најспецијален поздрав до Someonespecial & Sara123, бидејќи никогаш, ама баш никогаш не ме забораваат во нивните поздрави! Сара, локација ќе сменам, само треба да помине малку време да ми текне нешто креативно, оваа од тебе ја украдов. Поздрав и до unique7, welcome back, фалеше! И до едната и единствената tessie! Гушки до вас!
Нов,најспецијален до бебушкава Kaylie ,дојди веќе еднаш! Те сакаммммм Спојлер ти не ме поздрави али ја не заборајв!
Lovely93, ми ја дала 1000тата ★, па да ја почастам А имам и за возвраќање : Elissa, исто алкос : а за tea4e, Dream-Girl & WaffleGirl нешто безалкохолно : Ваша М,
Е не приметив, ама баш ми е мило! И мене добро ќе ми дојде белово винце, шампањ, или што и да е, баш ми се припи. Повели тебе една торта соодветна за приликава. И уште една ѕвездичка.
^ ма какво бело вино? шампањ те частам Љубиљеј се слави со стил Фала на тортава Си ми ја погодила. Да ти се враќа Живели!
Поздрав до сите џенски на форумов И еден Апел не ставајте толку убави слики со храна и со пијалоци..Цел ден се вртам околу само барам благо ко оса на љубеница сум Затоа јас ве пуштам на плажаа
Поздрав бек до Elissa tessie unique7 Barbie20 Dream-Girl И поздрав во еден правец до Kaylie која многу пријатно ме изнади со пораката Еве отворете си fortune cookie. Прочитајте по некоја мудра порака за убав ден
ColoursOfTheRainbow Те сакаам! Немој да се нервираш за ништо. И врати ми на пораката. Dream-Girl Бевме многу блиски, но како и секогаш нешто се смени. Не знам што. Emilia.Attias Постојано се наоѓаш на крстопати, ти посакувам многу среќа во одбирањето на најдобриот пат. Lella Со среќа на натпреварот. Anna-Karenina Да не ги навредувам другите, но досега само кај тебе не сум нашла некоја си маана. Cvetetto и CutieWithABeauty Да си останете најдобри другарки засекогаш. Не дозволувајте некој да го сруши вашето другарство.
СП до Dream-Girl, Gordana10, Cvtetetto, Umbrella22, Viktorijaaa5, unique7, stefani999, summerlover, someonespecial. Имајте убав-најубав викенд, исполнет со преубави моменти, насмевки и многу љубов и добра храна. Еве по еден хамбургер за сите.
СП до: Jenniffer, Anabelle.Amorette, Someonespecial, Doozy, Viktorijaaa5, Madam-A, Ketrin.Moon, Abeja, Barbie20,ColoursOfTheRainbow,CutieWithABeauty, poenta,Ondula, Gordana10, QueenElena, lighting123, jovana03, EMoonlight, unique7, AnaKarenina,Cvetetto, Hipica, WaffleGirl, Snow-Star, cute-32, BelieberYeah, gingerchild, kravce, Srckata28, sweet-star, Golden, DayDream, Hipster, Marossa, Umbrella22, Elissa, XStrongerX, bubac,hermosa. Овој пат ми е малце подолга листата. Имајте убав ден женски, исполнет со љубов и среќа! Спојлер
СП до Gordana10, QueenElena, lighting123, jovana03, EMoonlight, unique7, AnaKarenina,Cvetetto, Hipica, WaffleGirl, Snow-Star, cute-32, BelieberYeah, gingerchild, kravce, Srckata28, sweet-star, Golden, DayDream, Hipster, Marossa, Umbrella22, Elissa, XStrongerX, bubac,hermosa.
tessie, ај да си ми жива, здрава, среќна и весела Од Озбилна толку а севишниот нека ти даде се што ти душа сака Специјален од Озбилна, Неозбилна, како дува ветрот таква е ама ова искрено од срце. Седни кафето готово е