Враќам поздрави на МадамА,QweenSm,Someonespecial,Tea4e,kikkki,Elissa,DreamGirl,gingerchild... Нов,најнов поздрав од Викица.цуци и АнушкаНестле,како и господата Дволичен и Јипи Мислам дека има доволно благо и солено на темава,па еве нешто кофеинско и енергетско
kala21-се надевам дека и ти,не го пропушти возот со вагони среќа кој мина низ маглата.Се надевам дека и ти некаде таму го чувствуваш мирисот на пролетните цреши. ariela09 francais А вам ви ја дарувам месечината,да ви свети во мракот. 1209 Madam-A QweenSM Elissa QueenElena SparkyAngel Dream-Girl tea4e Umbrella22 Viktorijaaa5 unique7 Barbie20 Ondula Someonespecial EMoonlight duffi Srckata28 EMoonlight Dog-lover Marossa Kaley Anonymous996 Moonstone.17
Специјален поздрав до оние со кои се допишуваме на чет,оние кои ми се мили и оние кои некогаш ме поздравиле и не ме поздравиле : Marijana93 и нејзиниот вампир во 3 часот ,Dream-Girl,LittleChili,Someonespecial,Papillon.Papi,Snow-Star,CutieWithABeauty,Madam-A,EMoonlight,QueenSM,WaffleGirl,Elissa,lightning123,L.i.n.a.a,Anouk,makedonkamak,Ondula,Stefani999,cute-32,ColoursOfTheRainbow,Lella. Повелете девојки
Специјален поздрав до WaffleGirl И,до моите женски CutieWithABeauty,Anabelle.Amorete со кои се заборавивме!
Лелеее знаев,знаев дека те заборавив во поздравот,срам да ми е Затоа,сега упатувам најспецијален поздрав до тебе http://ts3.mm.bing.net/th?id=HN.6080039 ... 8&pid=15.1
Ајде како шо сме сите со екстерново....Еден СП до сите екстерњаци...со среќа и со најубави оценки да си заврши оваа така 9 месечна катаклизма на некој начин ЌЕ ИЗДРЖИМЕЕЕЕЕ!ЈУРИШ КОН ПЕТКИТЕЕЕЕЕ....(за малце пајките ќе напишев)ПОБЕДА ЗА НАС-СОН ЗА НАС! КАМПАЊА НА ВЛАДАТА НА ФЕМИНА,КАМПАЊА НА....НА МЕНЕ Доста е за денес почнувам да се губам...ај да не се доизгубам СП уште еднаш
Еден најголем,џиновски како магичните растенија од Jack and the beanstalk до bittersweet. Прекрасна личност,обожавам да ги читам твоите мислења. Stay awesome и имај одлична недела
До моите омилени: Daydream Ariela09 Ketrin.Moon Summerlover kikikik EMoonlight Someonespecial Lunicka Snow-queen From Irrepleceable
Одамна не сум поздравила некој, така што ќе биде подолг списокот. Barbie20 Daydream Ketrin.Moon Umbrella22 Hipica Makedonkamak Dream-Girl Valerin SuperGirl24 Summerlover Someonespecial Madam-A Glasna Gordana10 Посебен поздрав и до прекрасните жени и мајки на форумов, чиишто постови секогаш ми го задржуваат вниманието, и кои секогаш имаат нешто поучно да кажат. Прекрасни сте, и секогаш бидете такви. Не се сомневам дека блиските во вашата околина се чувствуваат привилегирани што ве имаат во својот живот! Lunicka Tessie Ozbilnazena Bittersweet Ви подарувам рози, омилени ми се. Се надевам и на вас!