СП до: Srckata28 (леле дадичке моја..знајш дека никогаш тебе не те заборавам..ии никогаш нема да те заборавам..ти си мојата мала дадичка која си ја сакам најјмногуу ) Anabelle.Amorette WaffleGirl Cvetetto cute-32 Papillon.Papi Snow-Star Elennaa (бидејќи секогаш успева да ме насмее со нејзините постови во СДК ) makedonkamak Madam-A Golden Dream-Girl EMoonlight ColoursOfTheRainbow nevermet18 atala Stefani999 erica Lella Elissa QweenSM Ondula QueenElena (честит именден..извини вака што доцнам..уште мнооогу години да си го славиш ) BelieberYeahh
Најспешлл до: Snow-Star,CutieWithABeauty,Dream-Girl,erica,lightning123,tea4e,Ondula,Golden,Anabelle.Amorette,Srckata28,ColoursOfTheRainbow,Shayk,Hipica, QweenSM,Little-Pinky,cute-32,Lella,Cvetteto,esperansa777,kaylie,Papillon.Papi,Еlissa,Mahidevranfan,Ondula,Madam-A,bubac,makedonkamak,Someonespiecial,AnaKarenina,Amely,gingerchild,Dog-lover,poenta,koritsaki,m3a3c3a3 Имајте убаво и долго лето,исполнето со се што сакате
gingerchild Повели и ова, веројатно има функција на тапа ама појма немам, го најдов низ нет па ми се глеа интересно, зошто да не.. Спојлер Возвраќам на CutieWithABeauty & WaffleGirl : Ваша М,
Специјален поздрав за; Someonespecial ozbilnazena Nezamenliva sadgirl21 Gordana10 joelle Овојпат нема јадење и пиење ви посакувам да си го имате светот на дланка.
До сите членови на форумот. А воедно и да се извинам што ме нема баш во последно време. Ви праќам многу љубов, .
Ана Каренина , bittersweet, LUNICKA, LILIT, OZBILNAZENA, AngelOfArh, SuperGirl24,mims-89,ELENNAA, Секако дека има уште по некој , но во моментов на овие се сетив . Кои го одржуваат форумот ЖИВ,на чии постови застанувам и чинам не трепнувам и во еден здив сакам да ги прочитам.Квалитетно и здрело напишано.
Самерка, Антонина, DAngel Потоа до: Горде, Мадам-А, Кетринка, sadgirl21, Elissa, Anabelle.Amorette, Elennaa, AnaKarenina, k.i.m, Viktorijaaa5, Umbrella22, unique7, ariela09, francais, Nezamenliva, Daydream, Doozy, Abeja, lunicka, julie77, tessie, ozbilnazena, makedonkamak, simonna.a, Dog-lover, tea4e, Snow-Star, Mahidevranfan, Dream-Girl, и секако до комшиките Kaylie, SweetChild и WaffleGirl
СП до Обама, зш стално ме поздравува, невидливо, паметно човече бил ... Така, па сп до македонкамак, Vikica.Cuci и Kaylie
сп до невидливото паметно човече Обама зш стално ја поздравува Горде Ај мор невидливот паметен Обама нека ја поздрави и Озбилна ааа, па само тебе паметни де Заборавив да пренесам, имаш поздрав и од Деки
Поздрав назад до : jovana03 и Someonespecial ве поздравувам со мојата омилена ,се надевам ќе уживате http://www.youtube.com/watch?v=N1j9AdBRHM4 Нов поздрав до : Lovely93 те обожавам љубави и верувам дека нашата дружба ќе продолжи во иднина порција сладолед дека во последно време ти е често на мени