Знаете дека форумот си го осеќам како виртуелно семејство Кога седам на компјутерот 90% сум на Фемина...Затоа имам желба да ве поздравам Anabelle.Amorette,CutieWithABeauty,Srckata28,raww,Snow-Star,Papillon.Papi,BelieberYeahh,Dream-Girl,Cvetetto,cute-32,WaffleGirl,Someonespecial,erica,Elissa,SweetChild,Viktorijaaa5,sadgirl21,Dog-lover, tea4e,Мaria.Vampire Спојлер Се извинувам ако заборавив некој
Eден голем СП до оние кои ме поздравиле и кои не ме поздравиле, до сите феминки Имајте сите убав ден и уште поубава работна недела исполнета со позитивна енергија! Спојлер
До AnaKarenina, благодарам на поздравот. Тебе и Viktorijaaa5 (поздрав до тебе Вики) ве осеќам како постари сестри, на кои што можам се да им кажам. Исто така поздрав назад до Someonespecial, и нов поздрав до моите останати две комшики, SweetChild и WaffleGirl.
Daydream! Многу сакам да те читам, особено кога ќе се напнеш на некоја тема и ќе испишеш есеј од 300+ збора Убав ден http://www.youtube.com/watch?v=0GQjYPWDcmg М,
Ме изнасмеа. Така си е. Што е така, така е. Најмногу инспирација имам кога ќе се напнам за нешто. Е тогаш цела страна можам да напишам. Сакам да сум детална и јасна. И во живо сум таква. Тешко на дечко ми, тој мирен, поќутлив, а јас како празна воденица. Поздрав и до тебе.
Јас сум сонувач во доцните јунски ноќи и магливите декемвриски утра Јас сонував дека некаде дишеш ти,дека некаде пишуваш ти ariela09
Специјален поздрав до сите бремени жени,кои очекуваат бебенце и до сите кои веќе го држат во скут! Мило ми е за малечките,прочитав во темата Бременост
Сакам да упатам утрински поздрав до некои форумџики кои обожавам да си ги читам. Поздрав до: Hipster, AnaKarenina, Umbrella22, Madam-А, Еленаа, Someonespecial, bittersweet, lunicka, Gordana10, Marossa, daydream, sadgirl21, mimis-89, Doozy, Ketrin.Moon, Rainbow, k.i.m., anuskaNESTLE, Yipman2. Поздрав и до: Elissa, Dog-lover, Kaley, lightning123, Viktorijaaa5, Srckata28, ariela09. За продуктивен почеток на денот. Имајте прекрасен ден
Vikica.cuci Повели кошница витамини за побрзо опоравување Имај убав ден и биди позитивна како што секогаш си!
Сп до summerka, зш оди на Малдиви, а не вика...а се договаравме, па и уште си потпевнуват, ако, ако.. кој пее, зло не мисли...
Голем поздрав до: CutieWithABeauty, Erica, Cvetetto, Papillon.Papi, Mahidevranfan, I.want.to.sleep, и сите други феминки. Имајте убаво лето!