Возвраќам девојки! CutieWithABeauty Someonespecial Vikica.cuci tea4e Кажав на шанк да ви ги напраат безалкохолни, да не ме гони после законот Викица сори и ти ќе мора да постиш приморано, ама за да не ги измешате му кажав на шанкерот сите да се врџан коктели.. Со љубов, ваша М
Најспецијален до.. CutieWithABeauty-се чека утре,последниот ден цела генерација заедно.. Ај ќе ми го видиш конечно фустанчето.
tea4e Strumfeta17 Anabelle.Amorette Someonespecial Vinozito1 и Silver обожавам да ве читам http://www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY
Сп до Луничка ( не знам зш се нервират, ама нека не се нервират, порфавор), до Спешлка со една уба песна...Sei solo tu , до Теа4е ти благодарам на поздравот , до Џули, виножито1 и Озбилнажена и Деки Те ви пара тодос гушка
ЕДЕН НАЈЈСПЕЦИЈАЛЕН ДО.. Pink.Barbie Лелее срам да ми е..во вчерашниот список некако сумте изоставила..знаев дека некого заборавив..ахх шејм он ме
]Еден утрински СП до СИТЕ! Готово завршив со подготовките за полуматура па ај си реков да ве поздравам Имајте убав ден
СП до моите омилени членки Someonespecial, Gordana10, Vikica.cuci, Ketrin.Moon, Ondula, Anabelle.Amorette, cresa-jagoda, Barbie20, Leighton23, EMoonlight, Umbrella22, Elennaa, lunicka, mili4ka123, Nezamenliva, daydream, Marossa
СП бек до: ~Mahidevranfan ~WaffleGirl СП бек и до Спешл, ме погоди во срце со песнава, дефинитивно најомилена ми е. Еве ти и на тебе една, се надевам дека ќе ти се допадне. Мене ми е многу убава! https://www.youtube.com/watch?v=-Oo_73SlOwk Нов поздрав и до Marossa, зошто имаме ист фаворит, Бразил! Ајде, за сите вака по еден сладолед :
СП до: Stefani999, Kaley, Kaylie, tea4e, someonespecial, WaffleGirl, eliesaab, Gordana10, AnaKarenina, Elissa, makedonkamak, erica, Madam-A, Anabelle.Amorette, CutieWithABeauty, Cvetetto, EMoonlight, Dream-Girl, Srckata28, QueenSM, lightning123, Golden, Lella, Papilon.Papi, BelieberYeahh, bubac, Mahidevranfan, cute-32, Summerlover, poenta, cresa-jagoda, Daydream, Ketrin.Moon, Umbrella22, lunicka, Elennaa, k.i.m, RainBow, sadgirl21. Долг список испадна.
Специјален поздрав до сите членови на фемина,до оние кои ме поздравиле и не ме поздравиле,нема да ве делам бидејќи сите сте ми мили,не очекував дека за олку кратко време од кога сум зачленета овде ќе сретнам вакви мили форумџии.Послужете се. Гушки до сите.
СП бек мила eliesaab И да си ја поздравам пак најмилата комшика Кајли, за песната којашто ептен ми ја погодила
СП дооооооо: Jenniffer, Anabelle.Amorette, daydream, QweenSM, CutieWithABeauty, Snow-Star, Marossa, Ketrin.Moon, Elissa, makedonkamak, LittlePinky, jovana03, the-girl1, sadgirl21, mims-89, lunicka, Someonespecial, WaffleGirl, poenta, Madam-A, Srckata28, EMoonlight, gingerchild, ColoursOfTheRainbow, AnaKarenina, nevermet18, Elennaa, AnaKarenina, Abeja, Viktorijaaa5, Lovely93, BelieberYeahh, cigarce, Doozy, Stefani999, Vikica.cuci, Mahidevranfan, LittleChilli, Waka-waka, tea4e,Kaley, Nezamenliva, Ondula, k.i.m, eliesab, Umbrela22, ariela09, francais, Lella, Kaylie, Gordana10, DAngel... ВЕ САКАМ!!!
Возвратен поздрав до Dream-Girl Нов поздрав до Elissa,vinozito1,Ondula,Snow-Star Ви подарувам ладало за разладување летово
Поздрав назад до : Stefani999 Someonespecial Dream-Girl Vikica.cuci - ме изненади твојот поздрав позитивно фала ти Нов поздрав до моите омилени : AngelOfArh Lovely93 Agrona Doozy Abeja unique7 Ве обожаваам Спојлер и лимонадичка за освежување
До: Dream-Girl Anabelle.Amorette Ondula И до: Someonespecial Сори дарлинг, минатиот пат сум те пропуштила во мојата листа на поздравчиња. Ненамерно беше. Имајте сите УБАВ ДЕН и се најдобро