QweenSM Поздрав бек до тебе. Ми ласка кога ми доделуваат епитети кои искрено не верувам дека сум ги заслужила ( вели мојата нескромна природа! ). Ти благодарам за поздравот кој ми го разубави денот.
Специјален поздрав до AnaKarenina-ти си во најмала рака...СОВРШЕНА Doozy-богатство е човек да те има покрај себе lunicka-wish all mothers were like you И најспецијален поздрав до феминките што не ме забораваат во нивните постови Dream-Girl и jovana03 Спојлер Се надевам не заборавив некој,ако е така сам нека се послужи
Специјален поздрав до CutieWithABeauty,WaffleGirl. Поспецијален поздрав до arront,ти благодарам за подршката. Овојпат ве честам појадок.
Возвраќам поздрави до: Gordana10 WaffleGirl Someonespecial Snow-Star Golden Dream-Girl Поздрави и до: Ondula makedonkamak Moonstone.17 Dog-lover Viktorijaaa5 Summerlover AnaKarenina Madam-A eliesaab chocolate...girl
СП до: Малку е подолг списокот, па затоа во спојлер Спојлер *tea4e *makedonkamak *sadgirl21 *AnaKarenina *Snow-Star *Someonespecial *Kaylie *Umbrella22 *Madam-A *Daydream *Golden *Anabelle.Amorette *Dream-Girl *Poenta *Elissa *EMoonlight *Cvetetto *WaffleGirl *CutieWithABeauty *Mahidevranfan *Simonna.a *unique7 *Ketrin.Moon *ariela09 *Nezamenliva *Marossa *Papilon.Papi *Srckata28 *hermosa *Jenniffer *tessie *Dog-lover *anabel-a *QweenSM *Gordana10 *lightning123 *XstrongerX *Hipica *the-girl1 *vitomir *lella *Nausicaa *bubac *Moonstone.17 *Viktorijaaa5 *Lovely93 *Barbie20 *LittlePinky *Summerlover
cresa-jagoda како си ми ги погодила омилените работи, мхмххх биди ми поздравена и ти поздравче и до WaffleGirl која ме поздрави пред некој ден и до сите кои ме ставаат во списочето свое, и ми крадат насмевка од лицето. Еден поздрав и до lunicka зошто ми е најфаца мамичка исто и до Viktorija 5 i Mama25
Еве јас малце да ве изненадам и да упатам еден оооогромен СП до: AnaKarenina, bubac, Viktorijaaa5, makedonkamak, mims-89, Someonespecial, 1209, WaffleGirl, eliesaab, Jenniffer и lunicka. Спојлер Во моментов само на нив ми текна, ама ги поздравувам сите феминки на форумов
tea4e KatFem Ketrin Viktorijaaa5 1209 Mishela ColoursOfTheRainbow Спојлер И до сите други кои ги испуштив,зашто знам дека има уште http://www.youtube.com/watch?v=nX1VeFBo9AQ#t=42
Поздрав бек до cresa-jagoda со сладолед. И исто така до омилените феминки: *Madam-A *XstrongerX (во секој твој пост се пронаоѓам и го читам од А до Ш!) *Abeja Имајте преубава вечер!
СП до: WaffleGirl,CutieWithABeauty,Someonspecial,QweenSM,Lella,Cresa-jagoda,tea4e,makedonkamak... И возвраќам поздрав до тие што ме поздравиле
Возвраќам до: Snow-Star, Someonespecial, tea4e, cresa-jagoda & QweenSM! Спојлер E така да си знаете Ја користам приликава за нов поздрав за Bridget! - една од поомилените мама-форумџики ми си Спојлер Спојлер И ќе ме извиниш, ама ме насмеа со коментаров : Имајте убава работна недела која следи од утре Ваша М,