До сите што ме поздравивте, до оние кои ги сакаат моите постови и до ОЗИ, која постојано се жали дека не мислиме на неа, а не е така , девојки мои мили
Сп до Алис, Сеси, Оффи, Оззи, Гоу, Бијорселф, Карина, и до сите останати кои вчера беа на четот, а јас тотално заборавив.
СП и од мене до сите сваќи кои вчера направија свадба на чет И секако до невестата! са са са! http://www.youtube.com/watch?v=DpyYiuOt088
Поздрав до сите феминки и до сите што ме поздравиле, а специјален поздрав до blond, sesilija, Allice, nesa, Lolipop23, Harlow, Trendafilka, karak, nenuska, rainbow имајте пријатен викенд
Денес сум повторно нарцистички расположена и си праќам себеси топол поздрав . А сега сакам да ги поздравам сите кои ме поздравиле а и заборавиле ,земам пример од Тоше и еве ќе ви напишам - Сите ве сакам !!
Топли поздравчиња до Nesa, Сесилија, Би јорселф, Теди беар, Офи, Докторката што ја снема некако, Дејзи, Сенза пароле, и Карина за прекрасниот текст вчера на чет штета што ми падна конекцијата. Имајте сите најубав ден!
Нееее Сеси... Не се жалам јас. Ете ги поздравив сите на кои што му фалев. А за тоа што се жалам... Не се жалам од форумот, се жалам од животот.
СП до сваќите и невестата кои направија свадба на чет потоа сп до Карак, Ненушка,Харлоу, Сесилија,Трендафилка, Бројче, Лижалка, Катакомба, Смајли, Кате21, Хипица, виолетовките, админки,модераторс
нај сп до виножитка и извини што не ти присуствував на свадбата ама исто како да сум била и одамна ве немам поздравено сите... така да, поздрав до сииииите феминки кои ме поздравија (вечер ќе ве набројам) лав ју ол
.....до бројчето зашто многу ми е мила и до танја6 зашто се пронаогам во нејзините постови,којзнае можеби е риба во хороскоп
До старото друштво, со кое што дежуриравме на четот порано, а сега одвај можеме да се начекаме. И еден најспецијален поздрав до Билката наша.