Поздрави до Lella, Madam-A, EMoonlight, ColoursOfTheRainbow, Papillon.Papi, erica, Moonstone.17, CutieWithABeauty, Jenniffer, Dream-Girl, Viktorijaaa5, Srckata28, bubac, Cvetetto, Marossa, Someonespecial, tea4e, MayDiamonds и ве канам кај мене во вилата на Санторини да уживаме
Леле колку многу поздрави ... Се шалам , одамна не сум се уклучила на Фемина па ова е последицата . Како и да е , СП бек до : QueenSM , Flower27 , CutieWithABeauty , makedonkamak , Elissa , WaffleGirl , Cvetetto . И нов СП до : Anabelle.Amorette , AnaKarenina , Lella, Madam-A, EMoonlight, ColoursOfTheRainbow, Papillon.Papi, BelieberYeah, Dream-Girl, Marossa, Someonespecial, tea4e, Daydream , KatFem, Ondula, sadgirl21, raww, cute-32 , Elennaa , QueenElena , Kaylie , kikkki , Gordana10 , Amely , Golden ... Се извинувам ако некој сум заборавила . Спојлер Ве чекам сите овде на забава .
Најспецијален до: Cvetetto, someonespecial, Madam-A, poenta, AnaKarenina, Lella, ColoursOfTheRainbow, Papillon.Papi, erica, Jenniffer, MayDiamonds, Viktorijaaa5, Dream-Girl, WaffleGirl, Snow-Star, Makedonkamak, QueenSM, Gordana10, Elissa, Anabelle.Amorette, Kaylie, BelieberYeahh, Hipica, gingerchild, Golden, Srckata28, Marossa, Umbrella22, bubac, cresa-jagoda, ozbilnazena, lunicka. Нема благо ве ставам на малку диета. За сите по една роза.
Поздрав назад до сите што ме поздравиле. Еден голем,масовен поздрав до сите феминки,да не пишувам список,ќе треба цела страна Уживајте во летото,и не се разочарувајте од дождовите(иако и јас ги мразам),мора малку да се разлади После дождот,виножито и сонце http://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg
Ви благодарам на поздравите девојки. Јас ја користам оваа прилика да ве поздравам сите, од најмлади до најстари членови да форумов и ви посакувам убаво лето. Не сум често активна на форумов, но се трудам што повеќе да бидам тука. Повелете, нешто за овие топли/ладни денови.
Специјален Поздрав до феминкиве што најммногу ги читам и гледам по форумов последно време : WaffleGirl erica Cvetetto CutieWithABeauty Amely Lella Anabelle.Amorette ColoursOfTheRainbow SweetChild Papilon.Papi chocolate...girl за вас
Позз бек, ColoursOfTheRainbow makedonkamak Cvetetto Snow-Star Ви посакувам убав ден, и многу насмевки!
Кети мор, милион години те нема, кај киниса, кај се загуби...Фала ти на поздравот, поздрав и до тебе Ќе заборавев...сп и до Спешлка :geek:
Возвратен поздрав до Ondula, Snow-Star, QweenSM, ElIssa, WaffleGirl (гооолемо благодарам за моите филозовски мислења ) Ладен чај со зелен лимон и нане.Супер освежување кое ќе ве врати во живот ова лето
Феминките кои во темата „Што би и кажале на форумџиката над вас„ 80% од мислењата ги пишуваат во стил на „ хеиии кај си те бе„, „ кај си бе женска„ „ оо па кај си ти„ и така до недоглед се прашуваат кој каде е
Најпрво да им возвратам на СИТЕ форумџики кои ме поздравиле,верувајте ми значите Друго,мило ми е што постојат различни формуџики на форумов,не само копии една врз друга Упатувам некоолку зборови до: Gordana10-модераторчето наше KatFem -манекенчето Другите не сакам да ве двојам! Ве сака сите, Waffle Спојлер
Гордита најверојатно http://www.youtube.com/watch?v=HwDQZHhncrc До Madilyn за статијата во СДК и до N.Kety, piacere di conoscerti :geek: